Efendim, öncelikle hepinize iyi haftalar dileyerek başlamak istedim bugün. Malum bahar geldi, hepimizin başında Kavak Yelleri! Benim aklımda ise ne olacak Kavak Yelleri`nin bu hali endişesi! Geçen hafta dizinin tutkunlarından gelen mailleri sizlerle paylaşmıştım. Gençlik dizisi anlamında ekrandaki birkaç örnekten biri olan Kavak Yelleri`nde acayip bir saçmalama söz konusu. Sevimli, başarılı, iyi huylu, dost canlısı, aşık Efe`miz bir anda şehir eşkıyasına dönüştü. Üstelik öyle böyle bir serseri değil. Mekan basıp haraç alan, elindeki sopayı mekan sahibinin kafasına indirmekten çekinmeyen zalim bir adam oluverdi. Böyle bir evrimi insanoğlu geçirmedi inanın. Bir kere insanın özünden bu kadar uzaklaşması mümkün değil. Kaldı ki Efe kanunlarla yaşamaya alışkın bir çocuk. Hem ağabeyi hem babası polis. Dizinin fanları, Dağhan Külegeç`in sette problemler yaşadığını, ekiple zor zamanlar geçirdiğini de dipnot olarak düşmüş. Her ne olursa olsun dizinin en sevilen karakterini bu kadar saçmalatmaya kimsenin hakkı yoktu.
2009-05-04 Takvim gazetesi