Konu: Eski Bölümler ..... Cuma Haz. 11, 2010 9:39 pm
Arkadaşalar kanal d de hafta içleri bazı saatler reytingi 0 olan(özetlerde) bazı dizilerin özetleri gösteriliyor örn arka sokaklar gibi.Kanal D ye yazsak baya topluca kişi forum oalrak.Kavak yellerinin 1. bölümünden beri yayınlamaya başlasalar ne güzel olur ya.Acaba denesek mi şansımızı?
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 7:51 am
güzel fikir (Y)
sselda
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 8:51 am
bence güzel fikir iyi olur
yashero
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:13 am
hem güvensiz kavak yelleri izlerşiz
ozlefe
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:18 am
İyi olur ya .Ben artık internettende izleyemiyorum 63. bölümde kaldım.Google uygulanan ambargodanmıdır nedir açamıyorum artık diziyi.Hiç olmazsa tv den rahat rahat izleriz orjinal adamı
ugurinho123
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:21 am
hadi mail atalım ozaman
yqmur
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:26 am
iletişim/bize ulaşın kısmından gönderdim.
cnqzzz
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:36 am
hadi be bunu bize yaparlar o kadar gaddar değillerdir:D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 9:50 am
izleyici kazancaklarsa yaparlar tabi
safadizdar
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 10:03 am
aynen öğlenleyin yayımlasınlar işte işleri ne evlendirme programından çok reyting alır..
Konu: Geri: Eski Bölümler ..... C.tesi Haz. 12, 2010 10:58 am
Arkadaşlar bende kavak yellerinin ilk bölümleri de dahil olmak üzere tüm bölümleri var fakat youtube'da 10 dk sınırı var sanırım değil mi neyse isterseniz birinci bölümden itibaren youtube'e yükleyebilirim
Haklısın yaaa ben mesela televizyonda o ilk bölümleri 5 kere izledim bi 5 kere daha izlerim...Televizyonda tadı bir başka oluyor valla ama bilmiyorum kanal d bizim bu isteğimizi takar mı...Aslında o saatte ne var bilmiyorum ama şöyle 1 ve 2 arası iyi bir saat...
zaten öle bişe yaparlarsa eski bölümler yeni bölümlerden daha fazla izlenir inşallah yaparlar herkes kanald ye ne yazdığını yazsında bizde fikir alalım şahsen aklımda hiç bişey yok
bununla ilgili bir konuda en açmıştım ama hemen silinmişti.şimdi tekrar açılması ve silinmemesi güzel.ben hp beraber bastırırsak kesin yayınlarlar diye düşünüyorum.ve hala üst üste kaç baskı arka sokakları yaynladıkları halde hala neden yayınlamaya deam ediyorlar anlamıyorum.herkes ezbeledi artık ya.