Konu: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Ptsi Mart 01, 2010 3:15 pm
Soru: Diziden Daghan ayrıldıktan sonra nasıl yorumlar aldınız?
Cevap: G.H: Kapımıza ölü kuş bırakıldı . Çok ciddi tepkiler aldık.boynumuzu büktük ama işimize devam ettik. Bende Efenin neden ayrıldığını bilmiyorum çokta meraklanmadım aslında.Gecen sene arabanın denize uçmasını, Dağhan gitmaden önce yazmıştık zaten. Böyle bitirelim ve herkes merak etsin istedik.Sonra Dağhanın ayrılma kararı haberi gelince, biz yine arabayı uçuralım, Efe çıkmasın arabadan dedik.
E.A: Dağhanın bundan sonra dizide oynamak istememsi gibi bir durumu vardı. Biz de buna saygı duyduk.
Cosmo girlden: Neden diziden ayrılmak isteyen ya da istemeyen karakterleri senaryo geregı öldürüyor musunuz?
Cevap: G.H: Biz Efeyi öldürmedik. Sadece bir parantez kapattık. Hiçbir karakter senaryolarda ölmesin biz de bundan muzdaripiz. Gönül, Canan bizim hayatımızdan çıktı ama...(BURDAN ANLAŞALIYOR Kİ ARKADAŞLAR CANAN VE GÖNÜL DÖNMEYECEK KESİN AMA DAĞHAN HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOKK)
E.B: Tuzak soru , tuzak soru dıtt dıtt.
Bukadar arkadaslar efeyle ilgili kısım sadece bukadr... alıntıdır
*Dnz
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Ptsi Mart 01, 2010 3:36 pm
G.H,E.A ve E.B kim :S
pnr(ae)
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Ptsi Mart 01, 2010 3:40 pm
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Ptsi Mart 01, 2010 3:41 pm
yalnız yeni gördm bu hbr başka bi sayfada yayınlanmış ztn k.bakmayınn yeni farkettim
cnqzzz
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 9:24 am
allah belasını versin o senaristlerin:D
mhe_25
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 9:25 am
AMİN:D
ildem
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 12:02 pm
AMİN..........
tolqahan77
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 1:26 pm
Tuzak soru dıtt dıtt ? Bunu anlamadım ben yani cosmo girl ekibi laf almaya calısıyo ama o da tuzak soru falan diyip diğerini susturuyo Yani efe gelicek arkadaslar rahat oln
efky
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 2:04 pm
tolqahan77 demiş ki:
Tuzak soru dıtt dıtt ? Bunu anlamadım ben yani cosmo girl ekibi laf almaya calısıyo ama o da tuzak soru falan diyip diğerini susturuyo Yani efe gelicek arkadaslar rahat oln
bencede gelecek ama fargmanda göstermeyebilirler
pnr(ae)
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 5:29 pm
bnce gelicekse bile bu bölüm yokk belki elif arkadaşımızın dediği doğru çıkarr 110 da gelr diicem ama pek de inanasım gelmioo açıkçası
mhe_25
Konu: Geri: cosmo girlde dağhan konusunun geçtiği bölümler Salı Mart 02, 2010 5:30 pm
110 da gelme ihtimali yok bence sezon finalinde gelcek..