Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun
+3
defne
£ یм ὲ Ʀ
guli_23
7 posters
Yazar
Konu: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 12:01 am
Evettt yine kaliteden espiriden ictenlikden tek kelimeyle özetlemek gerekirse efesiz bi hic olan o malum dizi adi bende kalsin bu aksam oyniycak ve ben bi hatirlatma yapmak ve görüslerinizi almak istedim.. gecen haftalarda hepimiz efe gelecek umuduyla kavak yellerine tekrar baglandik ama ortada efe yok üstelikde 95. bölümde efe konusu kapatildi gibi [efe'yi bi cinayet zanlisi !! olarak affettiler o ayri bi mevzu].. Daghanin diziye dönme umutlarimizi yitirmis degiliz ama bizim bu umutlarimizi reyting oyunu olarak kullaniyo olabilirler o yuzden eger efe dönsün istiyosak yada efe yoksa kavak yelleride bitsin diyosak kavak yellerini [belki efe gelir düsüncesi olsa bile icimizde ] izlemememiz gerekiyo.. gecen haftadan beri hep diyorum yine diycem o dizide efenin yüzünü görmeden veya saglam bi kaynakdan geri dönecegini ögrenmeden [tv, gazete, haber, ] kavak yellerine bakmamaliyiz ne tv den nede kanal d sitesinden.. ne oldugunu merak ediyosak internetten sonra seyredebiliriz ztn.. Sunuda acikliym kavak yelleri fanlarinda Daghan severlerin cabalarinin bosuna oldugunu söyleyen kisilerin en azindan yanildiklarini ispat etmemiz lazim.. Efe dönsün diye aglayip zirlayip bi yerlere kuru kuru dönsün dememiz yetmiyo biliyosunuz :lol: :lol: 100. bölümde dönecek diye umutla bekleyenlere gelince söylediklerim sizin icin de 100. bölüm icinde gecerli
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 12:07 am
evt arkadaşlar kesnlikle izlemeyin ben izlemicem şahsien efeyle ilgili bişi varsa burdan bakarım netten izlerim (:
defne
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 12:12 am
evet arkadaşlar lütfen izlemeyin ben bi daha efe gelene kadar asla bakmıycam... onların oyununa daha fazla alet olmayalım eğer çok merak ediyosanız diziden 2 saat sonra nete konuluyo zaten ordan izlersiniz...merakınıza yenik düşerek lütfen efenin geri gelme ihtimalinide yok etmeyelim...eminim akşam şu kamyon olayından dolayı diziye bakanlar olucaktır ama çok rica ediyorum biraz sıkın dişinizi...
guli_23
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 12:20 am
dizi oynamaya basladiktan yarim saat sonra konulmaya basliyo internete ztn sadece yarim saat gec baslayip gec bitiriceksiniz.. Ne yalan söylim arkadaslarima bile izletmiyorum biraz zalimlik oluyodur belki ama baska sey baksinlar banane
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 5:15 pm
yarım saat sonra nerde veriliyo kardesim bu cok iiymis ben sonraki gün izliodm
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 5:23 pm
youtube hmn koyuyolar zaten
cansu_34
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 5:26 pm
bnde izlemiorum artık efesiz bi anlamı yokki bn ne anladım bu işten
Dağhanist
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun C.tesi Ara. 05, 2009 7:18 pm
defne demiş ki:
evet arkadaşlar lütfen izlemeyin ben bi daha efe gelene kadar asla bakmıycam... onların oyununa daha fazla alet olmayalım eğer çok merak ediyosanız diziden 2 saat sonra nete konuluyo zaten ordan izlersiniz...merakınıza yenik düşerek lütfen efenin geri gelme ihtimalinide yok etmeyelim...eminim akşam şu kamyon olayından dolayı diziye bakanlar olucaktır ama çok rica ediyorum biraz sıkın dişinizi...
Izlemeyin
umutfatih10
Konu: Geri: Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun Ptsi Ara. 07, 2009 1:06 pm
Efe Yoksa Bizde Yokuz[b]
Efe'siz bi kavak yelleri aksami daha öylemii ! mutlaka okuyun