Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:05 pm
Milli piyango'yu kazanmì§ gibi hissedecegim kendimi eger Efe'yse
of ya!!!!!!! bu ne dünya karde§im böyle!!!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:10 pm
orjinal_adam lutfen flood yapma canm .
orjinal_adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:13 pm
JoJo demiş ki:
orjinal_adam lutfen flood yapma canm .
Flood yapmiyorum, heyecandan ne yaptigimi bilmiyorum
orjinal_adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:16 pm
jason demiş ki:
değillllllllllllll
GÖZ var be karde§im!!! Oha yani
Efe olmadìgìnì en azìndan bir izah etsene!!!
orjinal_adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:19 pm
jason demiş ki:
iddaya girelimmi ??safsınız siz ya zuhaaaa
tartì§amam seninle, saf olabiliriz ama kör degiliz evel Allah, hadi bye
orjinal_adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:20 pm
jason demiş ki:
senin koyduğun ilk resmi zaten ben koymuştum foruma safiş
koymu§ olabilirsin, ama gözün kapalì koymu§sun görülen o ki...
damla123
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:26 pm
evet efeye benziyor ama bence o değil.bu haftada bunu kullanarak bize diziyi izleteceklerini snıyorlar ama ben şahsen izlemeyeceğim.önceden netten bakıyordum ama artık onuda yapmama kararı aldım.Ne zmanki tam anlamıyla döner o zaman bakarım diziye.
orjinal_adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:29 pm
damla123 demiş ki:
evet efeye benziyor ama bence o değil.bu haftada bunu kullanarak bize diziyi izleteceklerini snıyorlar ama ben şahsen izlemeyeceğim.önceden netten bakıyordum ama artık onuda yapmama kararı aldım.Ne zmanki tam anlamıyla döner o zaman bakarım diziye.
Merhaba damla123
bende 6 aydir izlemiyorum zaten tv'den... en güzeli netten izlemek, hem o efe'yi diziden çikaranlara kapak oluyor hemde o gicik reklamlardan kurtulmu§ oluyorum...........................
hiçkimse
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) C.tesi Ara. 05, 2009 1:39 pm
Efe değil değil.. Dağhan bu dizye dönse dönüşü bu kadar sesiz olmaz gazeteye çıkar haberleri,fragmanda resmen gösterirler Efeyi. Efe değil. Efe malesef öldü. Cesedinin bulamamaları sadece reyting yemi.Yemeyelim lütfen. Bugün dizi saatinde zaplıyalım
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 12:09 am
efe değil bnce :s
yunus_emre18
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 7:46 am
zaten de değil baktım hiç biri çıkmadı.....
seninleilkdefa_66
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 9:53 am
hiç benzemiyo bence efeye hem dağhan külegeç kavak yelleri setinde olduğu gün bizim muhakkak haberimiz olur
GeNCeR
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 11:07 am
yoq degıl aga yanından gecmıyo :D
VipeR
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 1:38 pm
gelsin artık ya o kadar istek var
Dağhanist
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 2:01 pm
Xd Dün Netten Baktim hiç halaka yok xd
peLn
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Paz Ara. 06, 2009 3:41 pm
iyi de o olsa kamil snki tnmıyo mu ? sçma .s
duru06semih
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Ptsi Ara. 07, 2009 10:08 am
hiçkimse sana katılıorum efe dönse kesin büyük haber olur günler öncesinden defalarca fragmanı yayınlarlar reyting kazanacaklarya bunun sonunda...efe değil hiç benzetemedim ayrıca .ama gönül isterki olsun
orjinal1adam
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Ptsi Ara. 07, 2009 5:24 pm
o adam efe olsaydı kamil amca tanırdı
Dağhanist
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Ptsi Ara. 07, 2009 5:58 pm
Ewet dogru
cypriot
Konu: Geri: Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!) Ptsi Ara. 07, 2009 10:53 pm
hem kamill amca tanırdı hemde ortadakiş adam hiçmi hiç benzemiyo dağhana ya.bi arkadaş solda yan oturan adamı göstermişti yandan o benziyo ama oslaydı kamil amca tanırdı hem
Bana göre %75 Efe bu!!!!!!!!!!!! (Mutlaka bakìn!!!!!!!!!!!)