Konu: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:17 pm
üzülerek şunu söyliyeceğim arkadaşlar izmirli biri olarak gönül dağhan ın diziye geri dönmesini ister ama ne yazııki ben hiç bir umut görmüyorum zaten dün güvenlede aslı birbirlerine çok fazla yaklaştılar vede aslı güveni kıskanmaya ve ondan hoşlanmya başladı bu demek oluyorki ikisi arasında bir ilişki yaşanacak...orjinal adamın geri dönmesi artık hayal oldu bir kaç bölüm sadece reyting yapmak amacıyla tims in seyirci üzerinde oynadığı oyun olsa gerek diye düşünmye başladım ama şuda var deniz dayak yediğinde onu sırtı dönük gösterilmeden taşıyan kimdi ve yüzünü yıkayan bunlarla seyircinin kafasını karıştırıp dizide reyting elde etmek için yapılan şey olsa gerek siz nedersiniz???
x*x* ecem xx
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:18 pm
nedense bende hep bi umut var dağhan dönecek diye düşünüorum ve inş bu düşüncem gerçekleşir....
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:20 pm
Bende Döncek Diyorum
35daghan
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:21 pm
ARkdaşLAr dağhan Diziye Döncel olsa biLe bence Bu durum Medyaya ynsımaz süpRiz şekilde döner wede ben bunun sezon finalinde olucağına inanıyorum ...
`Ümit DAŞKARA İzmir'den sevqiLerimLeeee ~
atapata
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:22 pm
herkezin istediği buda güvenle aslı yaklaştılar birbirlerine bu durumda geri dönerse olayı toparlamak acayip karışık olucak yani iş çığrından çıkmazmı....
x*x* ecem xx
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:27 pm
bencede sezon finalinde gelicek dağhan şimdi geldi diyelim zaten sezon finaline kadar herşey olmuş olur(efenin 3 yıl ne yaptığı gvnle tanışmaları... vb) sonra diğer sezona konu kalmaz sezon finalininede konu bulamazlar DEDİĞİM GİBİ DAĞHAN DÖNECEK AMA SEZON FİNALİNDE ve herkez TATİLİN BİTMESİNİ İPLE ÇEKECEK SONRA 4.SEZONUN İLK BÖLÜMÜ REYTİNG PATLAMASI YAPACAK
cansu_34
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:32 pm
ya gelsinde nasıl geliyosa gelsin
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:43 pm
cansu_34 demiş ki:
ya gelsinde nasıl geliyosa gelsin
Ewet ya
35daghan
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:51 pm
ama dağhan ı tabikide kavak yellerinde qörmek istiyoruz başka bi dizide değiL...
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 3:58 pm
35daghan demiş ki:
ama dağhan ı tabikide kavak yellerinde qörmek istiyoruz başka bi dizide değiL...
Tabiki'de
crazy53
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 4:34 pm
Bence güven efeyi tanımıyor. Çünkü tanıyo olsa aslıya o kadar yakınlaşmazdı. Eğer efeyi tanıyo olsaydı efe muhakkak aslıdan bashederdi bu yüzden güvenle aslı arasında ilişki olmazdı..benim görüşüm...
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 5:34 pm
x*x* ecem xx demiş ki:
nedense bende hep bi umut var dağhan dönecek diye düşünüorum ve inş bu düşüncem gerçekleşir....
aynen ya :(
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 5:59 pm
Aynen ya
özge
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 6:20 pm
bn de daghanın donmesınden yanayım ama aslı ıle guven yakınlastıgı için efe gelınce ortalık karıscak iyice sacmaladı dızı nolcak bılemıyorum ama reytıng yapmak ıcın efe doncek dıyolar bnce
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 6:30 pm
Insallah Yeterki Efe Dönsun
guli_23
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 8:32 pm
ya en ufak seyden bile kendinizi umutlandirmaya hazirsiniz dimi ins döner ama dönecek diye kesin bisey yok hem emin olun dönecek olsa medyaya düse bu medyada efe dönecek demez ama en azindan bize ufakdan ipucu verir emin olun
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 8:34 pm
guli_23 demiş ki:
ya en ufak seyden bile kendinizi umutlandirmaya hazirsiniz dimi ins döner ama dönecek diye kesin bisey yok hem emin olun dönecek olsa medyaya düse bu medyada efe dönecek demez ama en azindan bize ufakdan ipucu verir emin olun
Belki Supriz Yapacaklar
guli_23
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 8:39 pm
FanKavakYelleri demiş ki:
guli_23 demiş ki:
Belki Supriz Yapacaklar
iyide arkadasim bu süprizide sessiz sedasiz yapmazlar herhalde.. efe gelecek demezler belki ama en azindan büyük süpriz beklenmedik bisi olucak gibisinden bisiler derler bunu zamanla görücez
EkinarA
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 8:44 pm
kişinin Herşeyini aLabilirsiniz ama ÜmidLerini asLa onun için ne anLatsan yada Ne anLatsalar kişinin ümidi hiç bir zaman bitmez
guli_23
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 9:06 pm
EkinarA demiş ki:
kişinin Herşeyini aLabilirsiniz ama ÜmidLerini asLa onun için ne anLatsan yada Ne anLatsalar kişinin ümidi hiç bir zaman bitmez
haklisin evet benimde umudum var ztn umudunuzu yitirin dememiz sacma olur sadee cok fazla kendilerini kaptirmamalari gerekiyo en ufak seyden umutlanirlarsa en cok üzülen onlar olur 93 ve 94. bölümden sonra hepimiz fazlasiyla hayal kirikligina ugradik zatn
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Paz Ara. 06, 2009 9:07 pm
Yok Ben Daha inaniyorum
Alara Aysu
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Ptsi Ara. 07, 2009 4:29 pm
Bence Aslı Efe nin öldüğünü düşündüğü için Güven ile sevgili olucak Efe gelince ortalık karışıcak (Tabi gelirse)
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Ptsi Ara. 07, 2009 4:31 pm
Gelicek yani insallah
kavakyelleri190512345
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Ptsi Ara. 07, 2009 4:53 pm
bencede arkadaşlar dağhan gelmicek inanmak istemyosunuz ama efe öldü...:(:(
Dağhanist
Konu: Geri: 96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş... Ptsi Ara. 07, 2009 4:53 pm
kavakyelleri190512345 demiş ki:
bencede arkadaşlar dağhan gelmicek inanmak istemyosunuz ama efe öldü...:(:(
ölmedi sadece Kayboldu
96. bölümde bitti efe den ses soluk yok gerçi 99 bölüme kadar dizi çekilmiş...