"arkadaslar size % 100 doğru bi tüyo veriyim.123. bölümün çekimlerinde aslınınn kep töreni vardı.bende ordaydım tabi :)hocası aslıyı,diplomasını alması için çağırmadan önce,aslıyla su konusuyolar aslı, güven nerde falan diyo su da bilmiyorum diyince aslı da ne dmek bilmiyorum falan diyo.diplomayı almaya giderken de baba......sı aslıya sennle gurur duyuyoruz kızım ölsekte gam yemeyiz artık falan diyo.tabi aslı konusmaya dalınca anonsu iki kere yapıyolar mecburen sonra aslı diplomasını aldıktan sonra bi iki sey söyleyebilr miyim diyo.sonra ben ağrısı canının yanması ne demek bu okulda öğrendim falan diyo.3 yıl öncesine kadar yasayan bi ölü gibiydim.nefes alıyorum bakıyorum biri benmle konusuyo onu duyuyorum ama cevap veremiyorum.felç olmus gibiydim.ta ki bu zmana kadar.biri geldi kalbime bi iğne batırdı ben tekrar nefes almaya konusmaya gülmeye basladım diyo.o simdi burda değil ama her nerde kiminle olursa olsun benm kahramanım olarak kalıcak diyo.sanırım küsler güvenle.sonra kep atıyolar arkadasları falan ama aslı atmıyo, duruyo öylece.güven kapının önündeydi o sırada.içeri giricekti sanırım ama mola verildi.bende eve dnmek zorunda olduğum için o sahneleri göremedim ama demek istediğim bence efe en azından 123. bölüme kadar yok yani bu hafta bosuna beklmeyelim efeyi.hayal kırıklığına gerek yok yani )unutmadan bu arada su ile atakan hala küs o bölümlerde.aslının törennde salonda ikisinin arasına aslının annesiyle bbası otryo. admin silmezsen iyi olur )"
Of bi dönseydi artık kavak yellerinde görmeden içimde hala bi umutsuzluk oluyor bi görsekte rahatlasak yaa ama o kadar gazetelerde haber çıktı dönmeme ihtimali yok sanırım yinede bi şüphe var bende
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 123.bölüme kadar Efe yok... Paz Tem. 11, 2010 7:54 am
bu aslının kaç tane kahramanı var ??
şuan doktor çıkıyorsan oda EFE'nin sayesinde. EFE olmasa sen tıpı bırakıyordun.EFE Yokken zaten 5.sınıfa kadar gelmişsin 1 sene daha giderdin güveni bahane etme.
KYGSZdaghan
Konu: Geri: 123.bölüme kadar Efe yok... Paz Tem. 11, 2010 9:25 am
apaciyizapaci demiş ki:
161 bölümde döncek kesin bilgi
Bende öyle bişey duydum
erdemast
Konu: Geri: 123.bölüme kadar Efe yok... Paz Tem. 11, 2010 10:05 am
ne 161 i yalan millet okadar sabredemez yalan 161 de felan gelmeyecek 125 gibi gelir Efe büyük ihtimal Hadi Efem bir an önce gel artık tüm kavak yelleri izleyicileri seni çok özledi Efesiz kavak yellerinin tadı tuzu yok tüm kavak yelleri izleyicileri Efenin geri gelmesini istiyor bizde çok isityoruz Lütfen Efe bir an önce gel seni çok özledik
mrmanken
Konu: Geri: 123.bölüme kadar Efe yok... Paz Tem. 11, 2010 11:12 am