Konu: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 2:55 am
01.43 dakikada denizi yerden kaldıran efe bazı arkadaşlar görmemiş yada izlemeiş olabilir ama şuda var bazılarıda onun olmadığı iddaa etsede bu efe arkadaşlar bence en kısa zamanda diziye geri dönecek :bounce: birde 03.20 dakikasında gösteriyor....
cypriot
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 10:44 am
neden hiç aklınıza bunu yapan o nazifmidir ne onun adamlarının ölmesin diye kurtardığı gelmedi?
daghankaygısız
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 1:01 pm
foto gozukmuyor:S
yunus_emre18
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 1:13 pm
cypriot demiş ki:
neden hiç aklınıza bunu yapan o nazifmidir ne onun adamlarının ölmesin diye kurtardığı gelmedi?
nazifin adamlarının hakkında niye takip eden gölge diye yazsınlar manyaklarmı bunlar.....saçmalığa bak önce ölüdresiye kadar dövüolar ondan sonra bi gölge yani arkadaşın dedği nazifin adamı ki ne akdar önemli bi oyuncuymuşku başrol oyuncusu geldi kurtardı denizi bravo....mükelmmel düşünmüşsün...
arkadaşım o foto değil yotube videosu eğer sen youtube ye giremiorsan ki girmeiorsun belli göremzsin beyaz bi pencere görürsün...
Dağhanist
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 1:15 pm
Hakli
Efem_diyet_mutfak
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 3:21 pm
naziF'in adamı olsa öyle mi giyinir ki?
ozgur.85
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 5:38 pm
hehehehhe giyinir belki sivil adamı dır nazifin :D:D
Dağhanist
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 5:46 pm
Efem_diyet_mutfak demiş ki:
naziF'in adamı olsa öyle mi giyinir ki?
xd haklisin
guli_23
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için Salı Ara. 08, 2009 8:35 pm
ya fiziksel olarak hic benzemiyo ama ya yok yok ben simdi bu konuyla ilgili bi konu acicam oraya damlayin ok
ebosum
Konu: Geri: 94 bölümde efeyi göremedim diyenler için C.tesi Ara. 12, 2009 9:03 am
ayrıca nazifin adamları birini öldürdüğünden korkan insanlar olsa bunları yapmazdı adam tefeci sonuçta he ben efe demiyorum ama nazif veya adamları imkansız