ben gidecek diorum ama hala bi açıklaması yoq sadece bunlar magazin işi magazinde herşey tutuo mu die sorsam sana? kendi açıklama yaptığı gün inanırım gideceğine
ben gitmiycek diyorum buda benim kendi düşüncem arkadaşlar bide gönül ögretmende ayrılıyomuş daghanı bilmem dedi ben kesin ayrılıyorum internnete okudum
bir haberde kavak yellerinin gönül hocası : didem inselel şöyle demiş nese ben size hberin tamamını koyayım DAĞHAN'I BİLMEM BEN AYRILIYORUM Sevilen dizi Kavak Yelleri'nde bir ayrılık daha. Dağhan Külegeç'ten sonra 'Gönül Öğretmen' karakterini canlandıran Didem İnselel de diziyi bırakıyor. Artık başka rollerde oynamak isteyen İnselel şöyle konuştu: 'Dağhan'ın durmunu bilmiyorum ancak ben gelecek sezon kesinlikle yokum. Bundan sonrası benim için tekrara girecekti. Memuriyet gibi olmuştu, tatmin edici değildi.'
arkadaşlar gani müjde bişe deöiş dapha'ında adı geçiyor sizle paylaşmak istedim "Zam isteyen oyuncu ölür"
Ünlü senarist Gani Müjde, dizideki yaralama ve ölüm sahnelerinin ardındaki gerçeği açıkladı!Senarist, yapımcı Gani Müjde zam isteyen oyuncuların dizilerden nasıl çıkarıldığını ”Orada Neler Oluyor “ programında esprili bir dille anlattı: ”Bazı oyuncularımız, dizi tutunca çok yüksek zamlar ister. Makul bir fiyatta anlaşmaya çalışırız. Ama diretiyorsa o oyuncunun canlandırdığı karakter senaryo gereği önce kaza geçirir ve yaralanır. Hala diretiyorsa da senaryo gereği öldürülür. Fazla zam isteyen oyuncunun canlandırdığı karakterin üzerine fünye yerleştirilir ya da kaza yaptırılır. Bu demektir ki oyuncu ve yapımcı birbiriyle pazarlık döneminde. Eğer pazarlıkta ortak bir çözüm bulunursa senaryo da oyuncu kazadan kurtulur ya da silahtan çıkan kurşun onun hayati bir organına gelmemiştir. Bir oyuncu dizide ölüyorsa büyük bir ihtimal bu durum istediği zam oranından kaynaklanıyordur.” Para konusunda yapımcıyla ter düşen oyuncular arasında Avrupa Yakası'nın İffet'i Hümeyra,Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeçgibi isimler bulunuyor. Elveda Rumeli'de öldürülen Vahide karakterini oynayan Berrak Tüzünataç'ın yeni bir proje için ayrıldığı söylendi ancak sorunun paradan kaynaklandığı öğrenildi. Fadik Sevin Atasoy da 'Sonbahar' dizisinden parasına zam isteyince öldürüldü.
:| :| :| ya bencede gitmez neden zaten onlar başrol hele dağhan abi 1. başrolü oynar bu yüzden bence kavaak yellerinden gitmez gidersede kendi bilir demekki bir bildiği var
Arkadaşlar size şöyle söyleyeyim bir arkadaşımız sete Dağhan'ı görmeye gitmiş.Ona bu haberleri sormuş. Dağhan da gülerek demiş ki "onlar yazıyorsa doğrudur,adamlar o kadar araştırıp öyle yazıyor" ama bunu gülerek söylemiş.Nedense bana çıkan haberi ti ye alıyormuş gibi geldi.Hani hakkında bir sürü saçma haber çıkıyor ya.Onun için. AYrıca çıkacak olsa neden gizlesin ki... Bakın Burak Özçivit,Ekin Türkmen...Bu oyuncular da diziden ayrılacaklar ve anında haberleri çıktı.Doğruladılar da...Neden bu "yeni sezon olmadan bilinmez" kuralı sadece DAğhan için geçerli. Çünkü çıkmayacak. tek amaç meraklandırmak ve sürpriz bir yeni sezon başlatmak. Görürsün
inşallah diziden ayrılmaz ben zaten sadece onun için izliodum diziyi emin olun birçok kişi onun için izliodur sarp apak kim ya dağhan külegeçin yerini tutarmı nasıl eşdeğer görüyolur(ayrılma dağhan abi)