Aslı Enver Yeni Bir aşk içerisinde Bu aşkı Dağhan İle yaşıyormusSs...Bir Magazin pRoqramında yazdı rekLam vermek istemiyorum. Öle yazdı... Şunu biLin eFe bir daha dönmicek =(( Neden ama Seni Çok Özledik be orJinaL adam. ha bu arada 100. Bölüm fragmanı www.youtube.com sitesinde war aSlı iLe güven aşkı başLıyor....100. bölüm süPrizi yok..
ya bu arkadaş daha daghanı sahilde görmüştü daha fotoları ekleyecek durun........ha bu arkadaş bi yorum daha yapacak bundan 4 gün sonra ......diyecekmişki.......pelin karahan iboyla aslı enverin çocuğuymuş o öle duymuş magazinde ....ondan sonra bu arkadaş bide daghan külegeçle aynı yurtta kalıorlarmış..ordan bilior suçlamayın yazıktır.................................Allahım ya kimlerle uraşıoruz.............
Ama Bu Aslı enver olayı bi bakımdan doqRu olabilir neden derseniz Ckimlerde daqhanla walla çok yakındı daha oncede soledim bnu , daqhan qidio yanına sarılıo fLn aralarda siqara donuo ikisi sette sürekli beraberler ... bende tahmin ettim belki sewqilidirler die
hey allam ya bu yaziyi yazan arkadas ya nasil atacagini bilemedi yada henuz kücük bi cocuk ne dedigi belli degil he Daghanla asli enver askina gelince dizide bi ara efe ve mine cok samimi arkadasken ulan bunlar ilerleyen bölümlerde sevgili olabilirmi diyodum icimden gercek hayatta olmussa bilemem ama bu olay gercek olsa pelinle ibo'nun aski gibi herkes duyardi
100. bölüm fragmanı düşmüş ya arkadaş bide reklam vermek istemiyomuş
dontdisturb
Konu: Geri: arKadaşLar doğrumu biLmiyorum ama bakın bi.! Cuma Ara. 11, 2009 8:10 am
aslı nın uzun süredir ilişkisi var hatta sözlüler bile diyebilirim yani asparagas bu
Dağhanist
Konu: Geri: arKadaşLar doğrumu biLmiyorum ama bakın bi.! Cuma Ara. 11, 2009 11:06 am
Insallah bu haber dogru dur cunku daghan ve asli enver yakisiyolar yani hep sette beraberler
En son FanKavakYelleri tarafından Cuma Ara. 11, 2009 12:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DaghanH
Konu: Geri: arKadaşLar doğrumu biLmiyorum ama bakın bi.! Cuma Ara. 11, 2009 11:14 am
Ben inanmiyorum, cunku youtube da 100. bolum fragmani oldugunu da soylemis, ama 97. bolum daha yayinlanmamisken 100. bolum fragmani nasil yayinlansin ki..
saçma reklam vermek istemiorum demişsin arkadaş demekki sen bizden değilsin çünkü biz herşeyi olduğu gibi paylaşanlardanız.program adı vermio çünkü herkes girip bakacak ve foyası çıkacak.......aman ya..............efe dönsede kurtulsak hergünkü muhabbetlerden..artık bu muhabbetlerde sıktı döncek,dönmicek,şu şunu dedi,şu şunu yaptı........bi an önce çıksa gerçekler