Dağhan Külegeç sonunda konuştu
NİLGÜN K. TAHMAZ
Dağhan Külegeç, sustu, sustu, sonunda ortalığı karıştıracak şekilde konuştu. Aylardır dizinin fanları ile Dağhan Külegeç fanları arasında sürüp giden sanal kavgalara son noktayı Dağhan Külegeç koydu. Çünkü `Kavak Yelleri`nin fanları Külegeç`in kendi isteği ile diziden ayrıldığını, bununla beraber dizideki birçok oyuncuya haksızlık edilmemesi gerektiğini savunuyordu. Dağhan Külegeç fanları ise `Dağhan olmazsa Kavak Yelleri`ni izlemeyiz` diye kampanya bile başlatmıştı. Ancak yeni sezonun ilk bölümünde Dağhan Külegeç`in rol almayacağı kesinleşti. Efe karakterinin başına neler geldiğini yarın akşam öğreneceğiz ama Güven karakteri ile Sarp Apak`ın Dağhan Külegeç`in yerini aldığı artık kesin. Zaten Dağhan Külegeç de atv`de konuk olduğu Berna Laçin`in programında yaptığı açıklama ile son noktayı koydu. Dağhan Külegeç, atv`de annesi Ayşe Erbulak ve Erbulak ailesinin kendisini gibi oyuncu olan diğer fertleri Sevinç ve Füsun Erbulak ile konuk olduğu Berna Laçin`in programında `Kavak Yelleri`nden de ayrılmak istemezdim ama öyle olmak zorunda oldu. Yoksa gül gibi işim var, severek yapıyorum. Devam etmek isterdim` açıklamasını yaptı. Bu arada Dağhan Külegeç`siz `Kavak Yelleri`nin karşısında yine bir gençlik dizisi olan ES ES`in dördüncü bölümü olacak. `Efe`siz Kavak Yelleri olmaz` diyenlerin yeni adresi Eskişehir Üniversitesi olur, kimbilir...