fragmanda deniz de yaralı şekilde yere yığılıyor.her tarafı yara bere içinde.taman bi yerde mineyi o kucaklıyor ama yaralı sonuçta.
hani birisi demişti ya efe götürecek onları hastaneye diye.acaba doğru olabilir mi?kan verme olayı doğru gelmiyor bana çünkü saçma olur.ama denizde yaralı belki biyerde bayılmış da efe onları hastaneye götürmüş olabilir mi acaba?
çünkü denizin yaraları ufak değil.epey hırpalanmış.
yaaa alakasiz olucak belki ama ben aylardir sadece bir yere takildim, hani denizi dövmüslerdi ve o zaman biri denizi bayginken kucakladi ve baska yere birakti, o kisinin suratini hic göstermediler
yaaa alakasiz olucak belki ama ben aylardir sadece bir yere takildim, hani denizi dövmüslerdi ve o zaman biri denizi bayginken kucakladi ve baska yere birakti, o kisinin suratini hic göstermediler
bende orda izlerken acaba demiştim.ki hala aynı düşüncedeyim.bence o da efeydi?çünkü özellikle aslı-deniz-efe nin sürekli gittikleri onlar için önemli olan biyer.hatta o sahnede de efe nin flashbachini kullandılar.taşıyanın yüzünüde göstermediler.o yüzden bende hep o kişinin efe olduğunu düşünmüştüm.yani o bölümden beri kesin gelecek diyordum.ve hala öyle diyorum.
fragmanda deniz de yaralı şekilde yere yığılıyor.her tarafı yara bere içinde.taman bi yerde mineyi o kucaklıyor ama yaralı sonuçta.
hani birisi demişti ya efe götürecek onları hastaneye diye.acaba doğru olabilir mi?kan verme olayı doğru gelmiyor bana çünkü saçma olur.ama denizde yaralı belki biyerde bayılmış da efe onları hastaneye götürmüş olabilir mi acaba?
çünkü denizin yaraları ufak değil.epey hırpalanmış.
ama fragmanda qöründü deniz kucaqında qötürüyor mineyi sonrada hastaneden kaçıyor forumda bi yerde vardı qüven ve deniz in sahnesinde deniz hastaneden kaçıyordu