Arkadaşlar 98.bölümde atakanın yeni iş yerini açıyorlar kanal d de 98.bölümün fotolarına baktım aynı efeye süpriz hazırladıkları gibi yapmışlar....soruma gelince acaba deniz olsun mine olsun en önemlisi aslı sizce efe yi hatırlayıp üzülecekler mi nedersiniz
bence olur gibi ama işte güven tam böle unutturacak bi şey yaparsa kötü olur tabi ama...bi sorunumuz var bu konuyu açtıktan sonra gördüm daghan skyturkte açıklama yaptığını sanmış daha dorusu .....gerçekten çok acemice davranmış bi profesyonele yakışmadı bu bence kaybeden kendisi olur çünkü bu kadar kitleyi ne hırsız polisten ne de lise defterinde bulmuştu...nese ben artık ky başlamayı düşünüorum inş...yanlış bi şey dememişimdir ama bu saatten sonra gelmeyecekse bu dizinin sorunu değilmiş onu anladım....
arkadaşlar bu bölümün adı "eski dostun dönüşü" adını duydum ya bu forumda yada başka bir forumda belki öyle belki değil ve şu dikkatimi çekti kavak yellerinin resmi internet sitesinde 2 gün önceden bölüm adı ve fragmanı yayınlanırdı şimdi yayınlanmıyor bilginize sundum kânât size kalmış
cypriot
Konu: Geri: Olabilir !!! C.tesi Ara. 19, 2009 12:09 am
evet ya neden resmi sitede özet veya fragman yok.ayrıca kanal d nin attığı bölüm adı gerçek bölüm adı olmuyor sadece konuyu anlatan bi başlık atıyolar.acaba bölüm adı ne?