Konu: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Çarş. Mart 24, 2010 11:32 am
fragmanda aslı ile denık telden konusuyor sonra denız aslının yanına dogru gelırken bır anda orda aslıya cıcek veren bırını goruyor qama cıcegı kım vermıs onu gostermıyor denız orda dona kalıyor ... acaba donecekmı bılmıyorum ama bu hafta sakın ızlemeyın eger bu haftada reytıng duserse kesın efe3 gelecek ınanın
güveni tutukluyorlar.güven aslıya ben bişey yapmadım inan bana diyor. tokat olayıda şu.leyla diyorki güvenden ötürü iyi olmuş dolandırmasaymış falan diyor.denizde acayip vuruyor.sana soran oldumu diyor.ve deniz itiraf ediyor herşeyi.bende dolandırdım beraber yaptık diyor kızlara hepsi şaşırıyor. leman denize ''sakın bana aslı deme '' diyor.deniz'de ''ne demek istiyorsun anlamadım '' gibi bieşy diyor. yanlız son sahne çok kurnazca yapılmış sahne. deniz telde biriyle konuşuyor.sanırım aslı.çünkü sonrasında onu gösteriyor.''seni yanlız bırakmıycam bende gelicem oraya diyor'' aslı bir yerde düşünceli bir şekilde oturuyor.ve elinde çiçeklerle biri aslının yanına geliyor.denizde koşa koşa aslının yanına geliyor.ve şaşırarak bakıyor aslının olduğu yere!
NOT arkadaşlar kavak yelleri resmi siteden alıntıdır ve site çalkalanıyor efe verdi galiba falan gibisinden
adamı içerde sanıyor bir anda orada görünce şaşırmıştır :lol:
yok ya kardeş güven midir nedir o üç kağıtçının teki çıkar gelir niye şaşırsınlarki ama olabilirde nasıl olsa salak ça bir senaryoları var ve ben o güven değilse efedirde demiyorum ama olabilride
yaw umutlanmayın boşuna %100 efe değiL inş efe dir dicem ama oLmazı imkansız o kadar saklınıo cıkmıo bi anda cıkıp aslıya cicek mi verecek hm donerse anca sezon finalinde döner bnim fikrim bu
arkadaşlar sakin olun yaa bi kere birbimizi kırmaya gerek yok bence lütfen sakin olun...
fragmanı izledi mi herkes? ben izledim orda bile bile aklımıza efeyi getirmek için yapılmış yaa resmen alay eder gibi bizde efenin gelmesini isteidğimiz için hemen efe mi acaba diyoruz... izleyip görcez tabi netten veya tekrarını ertesi gün tekrarı var sabredip ordan izleyelim...
Nası bir sahneden efeyi çıkarıyosunuz helal olsun valla çok yaratıcısınız.Ayrıca nası konuşcağımı sana sormayacam saçma saçma konular açmayın.
birader okumakta zorlukmu çekiyorsun sen... orda ky resmi siteden alıntıdır yazıyor ben daha fragmanı bile izlemedim hem ben mi dedim efe gelicek diye.... aynı zmanda burası dingonun ahrı değil herkese açık biyer konuşmalarına dikakt ediceksin özellikle bana karşı
ARkadaslar bana gore o kısı sadece 2 kısıdenı biridir ya guven ya da efe birini yollayabilir o cicegi verdirtmek için o da olabilir netten izliyoruz ona gore anlamıyom tv den izlemek daha sıkıcı reklam meklam gıdın cumartesı aksamı dısarda gezın dolasın ondan sonra pazar sabahı ve ya netten izleyin
Nası bir sahneden efeyi çıkarıyosunuz helal olsun valla çok yaratıcısınız.Ayrıca nası konuşcağımı sana sormayacam saçma saçma konular açmayın.
birader okumakta zorlukmu çekiyorsun sen... orda ky resmi siteden alıntıdır yazıyor ben daha fragmanı bile izlemedim hem ben mi dedim efe gelicek diye.... aynı zmanda burası dingonun ahrı değil herkese açık biyer konuşmalarına dikakt ediceksin özellikle bana karşı
asliya cicegi nerde weriolar su pastanesinin onunde gorulmustu gokhan keser hatrlarsanz eger su pastanesinin onu diilse o zman cok az ihtimal de olsa efe aklima gelio bnmde