Konu: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Çarş. Mart 24, 2010 11:32 am
Konunun ilk mesajı :
fragmanda aslı ile denık telden konusuyor sonra denız aslının yanına dogru gelırken bır anda orda aslıya cıcek veren bırını goruyor qama cıcegı kım vermıs onu gostermıyor denız orda dona kalıyor ... acaba donecekmı bılmıyorum ama bu hafta sakın ızlemeyın eger bu haftada reytıng duserse kesın efe3 gelecek ınanın
Yazar
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 11:29 am
beyler efe dızıYe donmeyecek
mchlnq
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 11:29 am
beyler efe dızıYe donmeyecek
pinar_8787
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 11:34 am
bu konu saçma değil... güven hapiste..eğer durum ciddi olmasa hapise girmez..demek ki mahkemeye kadar hapiste kalacak..ee eğer öle olursa çıkıpta çiçek veremezz..deniz de vicdan azabından itiraf edebilir bnde yardım ettim diyee..şakk güvenin çıkması imkansızz yanii..ee bu durumda güven çiçek veremez..
çiçek başka bi yerde veriliyor bnce..ve bi anda çiçeği uzatıor birii, aslı önce bakıor ve kalıorr..bu kişi efe olabilirrdii.. yani bu bir dizi..her şeyi ayarlayıpta süpriz olsun ,bomba etkisi yaratsın diee bi anda sokabilirlerdi efe karakterini...bunun için açıklama yapmak zorunda değiller.. ancak böle bişi değildir tabi..sonuçta kavgalar çıkmış diziden normal ayrılmamış bi oyuncu.. reyting oyunuda olabilir..baksanıza taa bi çiçek sahnesini bile direk efemi diee tartışabiliyoruz,, buda etkiliyor demek insanları.. :evil: umarım çok fazla izlenmez bu bölümm :evil: tabi bn güven çıkamaz falan diye kesin konuşmuyorum bakarsınız çıkarda.. çiçeği verende güvendir...çıkmıştır vee umtsuzca bekleyen mavi gözüne süpriz yapıordur :x ıyyy
:cheers: offf ben efe gelsin o çiçeği veren efe olsun istiyorumm : :cheers:
ve isteyen istediğini düşünürr..tabi çok kaptırmadan sonrası hayal kırıklığı oluyor.. ben hep gelsin isticem gelmese bile..ancak bu diziyi tv de açıpta izlemem o ayrı . güven karakterine ısınamadım bi türlü,dizi bayık gelyo bana,,baksanıza reyting kaygısından ne yapcaklarını şaşırdılar,,hareket gelsin diye diziye herkesin hayatı altüst oldu,,aslının tamamen bitiodu hayatı,kurtuldu şimdi borç belası var babasının ve sevgilisinin suç işlemesi,,denizin başında leyla belası ve şimdide sahtecilik,,mine yine mutsuz,,bakalım nasıl toparlayacaklarr..yanlış anlamayın bunları tv den izlediğimde öle biliyorum değil.. nete girdiğim zamanlar bakıyorum,,çünkü hala içimde bi umut var efe gelicek diye..
Efe bi gelse zaten dizinin ömrünü değil 1 yıl 5 yıl uzatır o bi gelse diziye renk gelir,,şimdiki olayları bitirir kendi olay yaratır,,ama yine kahraman o olurr.. bu saçma kavga olmasaydı diziden erken ayrılmasaydı senaryo bu kadar karışmazdı..Güvene bakıyoruz ben efenin yerine gelmedim diyor ee bi bakıyoruz efe ne yapıorsa onu yapmışş..günün kahramanı ya..hatta günlerin ayların çakma olmasaymış bari.. neymiş şu güvene bi kere güvenin..bi yerde gördüm bi arkadaş yazmış haketende efenin söylediği söz gibi sürekli söylüorr adam sahte efe...
bölümün adı poyraz abi hapiste karşılaşacağı adamda odur büyük ihtimalle poyraz dedikleri kimse onla karşılaşacaktır o bi şekilde akıl verip kurtarır güveni oda papatya alıp aslıdan özür diler bu kadar basit
ya şöylede bi söylenti var hani güven aslıyla kavga etcekmiş belki gönlünü almak için çiçek alıp geliyodur aslıda sanırım ağlıyodu bunu fragmanda çok büyük bişi gibi göstermişler ama o saheyi merak edenler sadece sonunda açıp izlesinler dersim yani tamamını izlemeyelim geçen hafta izlenmedi ve gördünüz reytingler bizim elimizde arkadaşlar....
ya bikaç ark sölemiş ama halen tartışılıyor efe olsa izmirden birisi görürdü.sete giden birçok arkadaşımız var.görmesleer bile medyaya düşerdi.
Bencede öyle ama bir umut var içimizde mucize olur efe dönse işte ne demişler umut fakirin ekmeğidir. dönmeyecek belki ama işte biz yinede bekliyoruz izlemiycez bu hafta yine geçen haftada olduğu gibi reytingler düşsün herşey bizim elimizde elimizden gelen herşeyi dağhan için yapmalıyız arkadaşlar bu haftda kavak yellerini izlemeyelim lütfen
arkadaşın biri çok doru bişey söledi efe konusunda çok ümitleniyorsunuz ve sonunda hayal kırıklığına uğrayacaksınız...! bakın kendinizi gelmeyeceğine alıştırın artık...!
arkadaşın biri çok doru bişey söledi efe konusunda çok ümitleniyorsunuz ve sonunda hayal kırıklığına uğrayacaksınız...! bakın kendinizi gelmeyeceğine alıştırın artık...!
anlayan kim arkadaşım.her bişeyden efe ile ilgili bi soru işareti çıkartılıyo.tims uyanık tabi böyle yapacak
ya evet herşeyden acaba efe mi diye konu açılıyo sonra bizde dayanamayıp yorum yapıyoruz :S uzadıkca uzuyo sonra valla sıkıldım yaa gelirse gelir zaten gelmezse ki yksek ihtimal gelmeyecek gelmez yapacak bişey yok uzamasın artık..!
yaw tamam efe olmayabilir ama benim kafamı karıstıran sunlar 1-o cııcegı aslının en cok sevdıgı cıcek oldugun bılen bır denızdır bırde efedır guven olamaz 2-bu dizi alınan duyumlara gore buyuk ıhtımalle seneyede devam edecek ve sene son sezon olacak bu idiz guvenle seneye devam edemz bunu hem bız hemde guvencılerde bılıyor 3-o kadar ıpucu verdıler efenın yasama ıhtımalı olarak say say bıtmez -denızı kurtaran kısı -efenın cesedının bulunamamsı -efenın aslıya mutlaka gerı dönecegım demesı (BU HAFTADA İZLEMIYORUZ AMA EĞER EFENIN SACINI GORSEM HAFTAYA TV IM BOZULSA BILE GIDER TV CALAR GINE IZLERIM )
cypriot
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Cuma Mart 26, 2010 12:01 am
ugurinho123 demiş ki:
yaw tamam efe olmayabilir ama benim kafamı karıstıran sunlar 1-o cııcegı aslının en cok sevdıgı cıcek oldugun bılen bır denızdır bırde efedır guven olamaz 2-bu dizi alınan duyumlara gore buyuk ıhtımalle seneyede devam edecek ve sene son sezon olacak bu idiz guvenle seneye devam edemz bunu hem bız hemde guvencılerde bılıyor 3-o kadar ıpucu verdıler efenın yasama ıhtımalı olarak say say bıtmez -denızı kurtaran kısı -efenın cesedının bulunamamsı -efenın aslıya mutlaka gerı dönecegım demesı (BU HAFTADA İZLEMIYORUZ AMA EĞER EFENIN SACINI GORSEM HAFTAYA TV IM BOZULSA BILE GIDER TV CALAR GINE IZLERIM )
saçını görsen bir sonraki fragmanda efeyi göstterirler merak etme.ama ümitlenme gelmeyecek.facebook hesabı doğruysa kendiside açıkladı zaten
ebosum
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Cuma Mart 26, 2010 5:51 am
arkadaşlar çiçeği güven şu şekilde verir hapistedir aslıya çiçek ayarlamıştır aslı görmeye gidiyo ya görüş sırasında aslı güveni beklerken düşünür şekilde çiçeği getirir leylanın mesajı görüş sırasında geliyomuş zaten olan ondan sonra olur zaten ama benim kafama bişe takıldı hapishanedeki görüşler parmaklıklar ardında olmuyomu ya avukat dışında ve açık görüş dışındakiler bu arada aslı 1. dereceden yakını değil nasıl görüyo güveni
Arkadslar ole üşenmeyıp bu işleri yapanar var ki arkadaslraını da sahte acıyorlar ben pelın karahanın faceıne sahıt oldum vildan pelın karahan dıye kayıt oldugu mn 95 yazısı olmasa yemın ederım yerdım o kadar planlı yapmıskı jale ıncekol daghan külegec sarp apak ibrahim kendırcı aslı enver hepsi var sonra ben buna bır tuzalk hazırladım gecen gün sizi izmiden bire semt soledi orda gordum dedım daglık bır yer bole kavak yellerinin hic ugramayacagı bır yer dedi evet ordaydık dızıyı cekıyorduk dogru gordun dedı diyeceksiniz belkı dıger arkadasları dogrudur oda yalan cunku dıyer arkadasları ıle arasında duvarında mesajlasmalar var ınanmıyan vildan pelınkarahan yazsın görür yani ne dağhanın ne pelının ne ibonun nede aslının faceı var ınanmayın bunlara...
yha arkadaş efe gelirse sezon finali gelir çünkü efe sezon finali gelirse bu film bi kaç sezon daha sürer.efenin röportajları kavak yellerinde hala efe ile ilgili anlar gösterilmesi bence bunun kanıtı efenin bence hala dönme ihtimali var