Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

113. Bölüm Fragmanı

5 posters
YazarMesaj
yunus_emre18
Üye
Üye
yunus_emre18

Ruh Hali : 113. Bölüm Fragmanı Aggres10
Takımı : 113. Bölüm Fragmanı Fb10

113. Bölüm Fragmanı Empty
MesajKonu: 113. Bölüm Fragmanı   113. Bölüm Fragmanı EmptyÇarş. Nis. 14, 2010 6:27 am

https://www.youtube.com/watch?v=dNlpRCgcDNk

hahaha ne kadar komik bir bölüm allahım gülmekten öldüm hahahahhaaa........ ne kadar mükemmel bir dizi oldu hele bu bölümde EFE hiç aranmaz oldu....atakan denize nereye dediği zaman O....pu...demesi harbiden saçmalamanın daniskası yani iyici bitmiş dizi arkadaşlar fragmanda bunun tam göstergesi......
track
Üye
Üye
track

Ruh Hali : 113. Bölüm Fragmanı Soguk10
Takımı : 113. Bölüm Fragmanı Bjkk

MesajKonu: Geri: 113. Bölüm Fragmanı   113. Bölüm Fragmanı EmptyÇarş. Nis. 14, 2010 10:56 am

Diziyi izlemediğim için sıkıntı yok 113. Bölüm Fragmanı 9072
ildem
Üye
Üye
ildem

MesajKonu: Geri: 113. Bölüm Fragmanı   113. Bölüm Fragmanı EmptyÇarş. Nis. 14, 2010 11:52 am

denizin laf süper gerçekten....
bayıldım.
ebosum
Moderatörler
Moderatörler
ebosum

Ruh Hali : 113. Bölüm Fragmanı Masum10
Takımı : 113. Bölüm Fragmanı Turkiye

MesajKonu: Geri: 113. Bölüm Fragmanı   113. Bölüm Fragmanı EmptyÇarş. Nis. 14, 2010 1:28 pm

hahaha ne kadar komik bir bölüm allahım gülmekten öldüm hahahahhaaa........ ne kadar mükemmel bir dizi oldu hele bu bölümde EFE hiç aranmaz oldu....atakan denize nereye dediği zaman O....pu...demesi harbiden saçmalamanın daniskası yani iyici bitmiş dizi arkadaşlar fragmanda bunun tam göstergesi......[/quote]
hiç sorma yani sen git sevgilinle birlikteyken pat diye aslıya aşık ol sonra aslıyla çık mineyi bırak daha sonra bir gün aslıyla birlikteyken hayata atraksiyon kat ve aslıyı eski sevgilinle aldat daha sonra git amerikalara gel bi bak herşey bıraktığın gibi değil sonra aradan zaman sonra mine kendine düzen kursun bi şekilde iyi yada kötü debelen mineyi kaçırdım diye daha sonra bi şekilde mineyle birlikte olmaya başla seneler sonra aslı tekrar çıksın karşına şap diye aslıyı öp burda aslıyı öpen deniz değilde onları resimleyen leyla suçlu baksen ya valla helal olsun leyla kim ne derse desin ben seviyorum seni en doğru kişi sensin dizide bide mine 113. Bölüm Fragmanı 743856
Tubishh Sagolera
Üye
Üye
Tubishh Sagolera

Ruh Hali : 113. Bölüm Fragmanı Asik10
Takımı : 113. Bölüm Fragmanı Turkiye

MesajKonu: Geri: 113. Bölüm Fragmanı   113. Bölüm Fragmanı EmptyÇarş. Nis. 14, 2010 2:55 pm

arkadaşlar dizi ile ilgili konuları dizi genele açmanızı rica ediyorum ayrıca açtığını konuyu açılıp açılmadığına bakıp açın bu konu forumda var zaten lütfen tekrar tekrar söylüyorum şimdiden tşkler bu konu kilit+çöp

113. Bölüm Fragmanı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 124.Bölüm Fragmanı
» 120.bölüm fragmanı....
» 91.Bölüm Fragmanı
» 112. bölüm fragmanı
» 118.bölüm fragmani