ana bi tek ben mi izledim yani ya bişey yok zaten.. başta denizin annesi ile mine kuaför yüzünden anlaşamıyolar galiba deniz de yazı tura atıyo yazı tura sonunda hangi kuaföre gidileceğine karar veriyo mine bozuluyo baya ağlıyıo falan sonra güven hastaneye gidiyo ordan kaçıyo aslının yanına geliyo aslıya şarkı sölüyo kan ve gül şarkısı seviyorum seviyormusun diyo aslı kafasını sallıyo sevmiyorum gibisine ağlıyorum gülüyormusun diyo aslı başını sallıyo gene evet der gibi... sonra minenin dedesi yolcu ediyo bu evin kapısı sana açık falan diye ağlıyolar...sonra aslı güvene diyo yakalnırsan ne olacak diye o da yakalanmıycam falan dedi... metin nurgüle seyfi tarih oldu istersen gidersin diyo atakan leylaya leman teyzenin çantalarından birinde o foto var demi diyo sonra tam mine zarfı eline alıyo orda kesiyolar sonra nur denize diyoki denizcim bi sorunumuz var hemde büyük bi sorun diyo leman da var yanlarında şaşırıyolar...orda bitti
bu hafta diziyi izleyecek olan varmı aranızda ben izlemiycem şahsen geçen hafta baktığıma pişman oldum çok sıkıcıydı bu hafta ztn pazar günü sınav var o saate kadar izleyemem ztn izlemekte istemiyorum geçen hafta mecburiyetten izledim evde deildim ve gittiğim yerde güven fanları vardır her neyse arkadaşlar reyting aldırmayalım şu diziye lütfen haa bu arada pazar günki sınava girecek herkese başarılar diliyorum allah yardımcımız olsun...!
netsiszede
Konu: Geri: 112. bölüm fragmanı Perş. Nis. 08, 2010 10:39 am
demekki her hafta izliosunda bu hafta zorunluluktan izliyemceksin yazıklar olsun devam deam daghan fancıyız deyip dizi izlemeye dewam
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 112. bölüm fragmanı Perş. Nis. 08, 2010 11:56 am
arkadaşlar öncelikle sarah arkadaşımıza katılıyorum... pazar günki sınavda herkese başarılar... son olarak da fragman bana çok kısa geldi sizcede öle değilmi?
sınava girecek arkadaşlar bende dahil bu gün kavak yellerindeki '' öss '' bölümünü izleyelim 4 defa izledim ama bıkmadaım bi daha izleycem ...bu arada herkese de başarılar
demekki her hafta izliosunda bu hafta zorunluluktan izliyemceksin yazıklar olsun devam deam daghan fancıyız deyip dizi izlemeye dewam
yok arkadaım ne izlemesi geçen gittiğm yerde güven fanları açtılar izlediler e tv açık olunca ister istemez bakıyosun evde olduğum haftalarda kavak yelleri saatinde kitap okuyorum yanlış anlama lütfen ben dağhansız kavk yellerine bakmam geçen haftada onlar izlerken sürekli eleştiri yapıp kafalarını şişirdim beni bu şekilde itham etmen çok yanlış