Konu: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Çarş. Mart 24, 2010 11:32 am
Konunun ilk mesajı :
fragmanda aslı ile denık telden konusuyor sonra denız aslının yanına dogru gelırken bır anda orda aslıya cıcek veren bırını goruyor qama cıcegı kım vermıs onu gostermıyor denız orda dona kalıyor ... acaba donecekmı bılmıyorum ama bu hafta sakın ızlemeyın eger bu haftada reytıng duserse kesın efe3 gelecek ınanın
Nası bir sahneden efeyi çıkarıyosunuz helal olsun valla çok yaratıcısınız.Ayrıca nası konuşcağımı sana sormayacam saçma saçma konular açmayın.
birader okumakta zorlukmu çekiyorsun sen... orda ky resmi siteden alıntıdır yazıyor ben daha fragmanı bile izlemedim hem ben mi dedim efe gelicek diye.... aynı zmanda burası dingonun ahrı değil herkese açık biyer konuşmalarına dikakt ediceksin özellikle bana karşı
:lol: :lol: :lol: sen kimsin ki???
tanışalım benim için farketmez o zmnda bakalım benimle böyle konuşabilirmisn
Nası bir sahneden efeyi çıkarıyosunuz helal olsun valla çok yaratıcısınız.Ayrıca nası konuşcağımı sana sormayacam saçma saçma konular açmayın.
birader okumakta zorlukmu çekiyorsun sen... orda ky resmi siteden alıntıdır yazıyor ben daha fragmanı bile izlemedim hem ben mi dedim efe gelicek diye.... aynı zmanda burası dingonun ahrı değil herkese açık biyer konuşmalarına dikakt ediceksin özellikle bana karşı
sen kimsin ki???
ama artık yeter lütfen uzatmayın ya rica ederim...!
sen kimsin ki???
ama artık yeter lütfen uzatmayın ya rica ederim...!
arkadaşlar dağhanın funı deilmiyiz biz kendi aramızda tartışmayalım lütfen bende baktım fragmana ama efe olduğunu sanmıyorum aslının evine girip papatyamı vercek aslı o kadarda şok olmuşa benzemiyodu sanki
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 12:01 am
pardon ama bu gökhan keser olayı nerden çıktı. bende bu fan sitesini sürekli takip ediyorum. hatta diğer bi kaç siteyide ama öyle bi haber görmedim. ky demi oynamıs gökhan keser.
cypriot
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 12:06 am
evet efe olsa hem bi gören olur hemde aslı şaşırır biraz.aslı burda sanki başka birisi çiçek veriyomuş gibi tepki veiryo.
raskolnikow efe
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 7:56 am
arkadaşlar o çiçekleri veren efeden başka herkez olabilir ama efe degil baktı yapımcılar 110da dönecek diye haberler çıktı ondan önceki bölümlerde flash beakını gösterdiler 110 dada gizemli biri çiçek veriyo tamamen reytıng oyunu kokuyo arkadaşlar orjinal adaam öyle dandik bi şekilde gelmez gelmeden önce en az 5.6 bölüm efe ile ilgili olaylar geçer hani deniz gitmişti sezon finaline yakında efeye aslıya felan telefonlar geliyodu denizden seslerini duyup kapatıyodu denizde ona benzer bişeyler olur yani öyle bi bölümde gerçekleşecek bi olayla gelmez efe bunu kafanıza sokun şu dandik diziyide izlemeyin artıkk
Duygusu
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 8:39 am
evet yaa artık inanmayalım lütfenn gelecek olsa izmirde oturanlar görebilirlerdi zaten.haberimiz de olurdu demekki efe diğil
mercep
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 10:41 am
arkadaşlar o çicek veren deniz bosuna heves yapmayalım dikkatli bakarsanız az da olsa gorunuyor beyaz bi t-short var denizin uzerinde var
aykut61
Konu: Geri: 110.BÖLÜM FRAGMANI EFE OLABİLİR Perş. Mart 25, 2010 10:48 am
arkadaşlar bi daha söliyim efe yani dağhan diziye dönmicek !!!