Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Paz Ara. 20, 2009 9:16 pm
of yha dağhanı çk özLedim tşk
zeze
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Paz Ara. 20, 2009 9:25 pm
anlayana süper bi kapak olmuş ellerine sağlık arkadaşım bi ricam var eğer ky fan sitesine üyeysen orayada koysana bazı arkadaşlar görsün çakmamı değilmi taklitler asıllarını yaşatır dağhan her zaman bir numara
mrromeo
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Paz Ara. 20, 2009 10:32 pm
zeze demiş ki:
anlayana süper bi kapak olmuş ellerine sağlık arkadaşım bi ricam var eğer ky fan sitesine üyeysen orayada koysana bazı arkadaşlar görsün çakmamı değilmi taklitler asıllarını yaşatır dağhan her zaman bir numara
için rahat olun ordada var
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Paz Ara. 20, 2009 10:57 pm
zeze demiş ki:
aynen kardeş anlayana süpper kapak olmuş (:
defne
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 12:32 am
çok harika olmuş benim yakaladığım noktaları koymuşsun hep videoya ellerine sağlık arkadaşım...
Dağhanist
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 7:29 am
Link Vermek yasak
Kavak Yelleri güven'i efe'ye benzetmeye talisiyolar ayni sahne gibi
En son FanKavakYelleri tarafından Ptsi Ara. 21, 2009 12:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
zeze
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 11:21 am
evet canım koymuşsun orayada teşekkür
ildem
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 12:12 pm
ben izleyemiyom ndn?
ebosum
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 3:34 pm
bu kadar olmaz ya çakmalığında bu kadarı buda size kapak olsun benim en çok uyuz olduğum sahnesi efe gibi yürüyerek bağırıyo ya birinci saniyeler orda uyuz oldum hep efe yapardı aşkım ya sen herkese böylesin diyodu ya bi bilmişlik offffff offfffffff
Dağhanist
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 3:36 pm
Sinir etti vallah
mrromeo
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Ptsi Ara. 21, 2009 5:04 pm
defne demiş ki:
çok harika olmuş benim yakaladığım noktaları koymuşsun hep videoya ellerine sağlık arkadaşım...
ben yapmadım arkadasım videoyu bi bayan arkadas yapmıs bende ondan alıntı yapıp sizlerle paylaştım.. videoyu kendime mal etmek istemem, yapan arkadasa haksızlık olur..
ebosum
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 7:51 am
yapanında hepimizin gözüyle gördüğü kesin başkaları gibi gözüne perde inmemiş
Dağhanist
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 12:24 pm
ewet
GeNCeR
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 3:36 pm
ıstedıklerı kadar benzetmeye calıssınlar ya yanından bıle gecmıyo
DaghanH
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 4:02 pm
GeNCeR demiş ki:
ıstedıklerı kadar benzetmeye calıssınlar ya yanından bıle gecmıyo
Aynen..
efekaygisiz
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 6:00 pm
Hakıkatende cok cakma....aynı aslıyla efenın yasadıklarını yasıolar yanı dusun allah allah boyle senaryomu olur
mrromeo
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 6:02 pm
efekaygisiz demiş ki:
Hakıkatende cok cakma....aynı aslıyla efenın yasadıklarını yasıolar yanı dusun allah allah boyle senaryomu olur
efekaygisiz
Konu: Geri: alın size arkadaslar güven karekterinin EFE nin ne kadar çakması oldugunu kanıtlayan video Salı Ara. 22, 2009 6:05 pm