evet bende çok sinir oldun denize ne yapçağını şaşırdı inş hayaldir deniz öle aptalcabi hayal kuruyordur :S:S:S:S:S mmkn değil böle bişi ya nasıl olabilir bence kesin hayaldr aslı kurtulmaya çalışıo offf.. bu hafta bitmez ya :S:S:S:S bu arada linkten izleyemiorumm
evet kesin eminim dikkatli izleyince deniz zorla öpüyor aslıyı yok hayal değil çünkü o yeni gelen kız kamerayla çekio onları ilerki bölümlerde olay yaratmak için senaristler reytingin yolunu bulmus anlasılan.. güven neyse de deniz sen adam değilsin olum efenin üstüne yapılır mı bu
bence hiç olmasın çünkü onların üstüne neler geldi geçti evet bende 2. kez izliyince gördüm kız foto çekio :S:S:S:S offf offf önümüzdeki bölümler çok karışık olucak deniz Allah seni bildiği gibi yapsın...:S:S:S off off kavak yelleri ndn bu hafta ndn yok :S:S:S:S:S:S önümüzdeki hafta nasıl gelcek :(:(:(:(:(:(:(
bu dizi artık sınırını aştı aslı onu öpüyo bunu öpüyo efenin kemkleri sızlamıştır gerçi ölmedi ama asıl şimdi gelse müthiş olur
sibirya
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 12:04 am
senaristler kafayı yemiş durumda napcaklarını bilmez durumdalar ama bence bunun altından bişey çıkacak
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 12:29 am
Beter olsunlar.
Efeee sana ihtiyacımız var...
efe1014
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 7:54 am
aqlarım diziden nasıl prim alıcaz die neler yapıolar sapıtmışlar :xd ama sizi prim yok ulan....
♥ NuR ♥
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 9:01 am
sibirya demiş ki:
aslıyla deniz zaten birleşcekti ben hiç şaşırmadım efe inşallah gelmez bu diziye
gelirse izledim ama anlamadıqım nie gelmesinki:S
Duygusu
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 9:43 am
yaa öküzler ya bunlar valla artık resmen kafayı yediler minye yazık ya bu ne biçim bi deniz gerizekalılar şok oldum şok yani manyaklar allah bildiği gibi yapsın bunları sonunda nolcağı belli mine güvenle olcak
crazy53
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 9:54 am
kavak yelleri artık gerçekten izlenmez bu kadarda değil yani diziyi mafettiler. artık efe de gelmesin bence hiç gerek yok. bu diziyi o da kurtaramaz böyle olursa
crazy53
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 9:55 am
bu deniz gerçekten tam bi öküzzzzzzzzzzzzzzzzz
ömür
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 9:55 am
şuaraya bak deniz arkadaşına bunu da yaptıya demekki adam deilmiş
aykut61
Konu: Geri: 103.BÖLÜM TANITIMI (ASLIYLA DENİZ ÖPÜŞÜYOR) Paz Ocak 31, 2010 10:13 am
ya bunlar neyapmaya çalışıyo anlamıyomki arkadaşlar aslı-deniz sevgili oldukları içn bunları planlamışlardır yakında sevgili olurlarsa şaşmayın sırf reytin oyun arkadaşlar reytin reyting bunların gözünü kör etmiş dağhan görmüşse gülüyodur bnm gbi bu dizi yi hala izlicek olan arkadaşlar varmı aramzda