Evet şimdi bende baktım ya arkadaşlar bu kadarmı olur ya inanmıyorum senaryoları bumu yani en son yapabildikleri bumudur....denizle - mine bitti şimdide atakanla - suya geldi en son da güven - aslı var ama onuda dikkat ederseniz sevgili oldu olalı yanyana gelemdiler bile neyse yine izlenmez bu 106.bölümdede bi şey yok efe ye dair.............
ne bu yaw piskolojım bozulmaya başladı saçmaladıalr iyi ce bizim burda şakasına konuştuklarımız gerçek oluyo arkadalşlar farkındasınz demi sıra kımle kimde acaba
Arkadaşlar Atakanla Leyla Öpüşüo..Atakan'ı Yoldan Çıkaran Güven'i De Yoldan Çıkarır !
yani inanmayanlar utansın budaefenin gelmesine bi sebep olabilirmi arkadaşlar sizce suyla atakan ayrılırsa efe gelip suyla olursa olabilirmi sizce
böle bir şey olacağını hiç zanntemiyorum tabi bu benim fikrim.Efe sonuçta Aslıyı çok seviyordu.Ortaya çıkıpta yeniden Su'yla beraber olacağı fikri pek yatmadı aklıma.
Senaristler gitgide saçmalamaya başladı.Bir zamanlar kendimizden bi parçalar bulduğumuz dizi ne hale geldi.Tebrik ediyoruz... :evil:
Arkadaşlar Atakanla Leyla Öpüşüo..Atakan'ı Yoldan Çıkaran Güven'i De Yoldan Çıkarır !
yani inanmayanlar utansın budaefenin gelmesine bi sebep olabilirmi arkadaşlar sizce suyla atakan ayrılırsa efe gelip suyla olursa olabilirmi sizce
böle bir şey olacağını hiç zanntemiyorum tabi bu benim fikrim.Efe sonuçta Aslıyı çok seviyordu.Ortaya çıkıpta yeniden Su'yla beraber olacağı fikri pek yatmadı aklıma.
Senaristler gitgide saçmalamaya başladı.Bir zamanlar kendimizden bi parçalar bulduğumuz dizi ne hale geldi.Tebrik ediyoruz... :evil:
ya baksana ama herşeye inanırım artık bn bu dizide efe nin çıkıp denizle gay hayatı yaşayacagına bile innrım bu senaristlerden gerçekten heer şey beklnr arkadaşlar olmaz demicez bundan sonra oluyo işte xdxdxddxxddx hahahah sizde gülün bence bu diziye anca gülünür
ya arkadaşlar hiç bişi yapmamıza gerek kalmadı çünkü zaten dizi dağhansız kendi kendini dibe doğru çekioo ha gayret dibe vurmalarına ramak kaldıı bence bu işkence(=DİZİ) artık bitmelii... katılan?
ya baksana ama herşeye inanırım artık bn bu dizide efe nin çıkıp denizle gay hayatı yaşayacagına bile innrım bu senaristlerden gerçekten heer şey beklnr arkadaşlar olmaz demicez bundan sonra oluyo işte xdxdxddxxddx hahahah sizde gülün bence bu diziye anca gülünür
bnce dizi bi sit-com'dan farksızz tek fark arka fondaki o gülüşme seslerinin olmaması onu da ekleseler tam olur
bnce dizi bi sit-com'dan farksızz tek fark arka fondaki o gülüşme seslerinin olmaması onu da ekleseler tam olur
aynn öyle pınar ama artık neyin ne olacagını kimse kestiremiyo bnce şöyle olacak su duymayacak öpüştüklerini bu sade ce reytng oyunu olarak kalacak aynı denizin aslıyı öptügü gibi
yalnız sadece 2-3 olay var 1-2 dklık fragmanı bile dolduramamış konular fragmandada aynı konu tekrar tekrar gösterilio ama dizi 1 buçuk saat kimbilr ne kdr sıkıcı olur