Konu: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 1:32 pm
ben döneceğine inanamıyorum reyting için çıkarılmış dedikodular diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
pinar_8787
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 1:44 pm
keşke inanabilsem ama sonunda hayal kırıklığına uğramakta var bence kendinizi inandırmayın
ebosum
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 2:05 pm
biz inanıyoruz doğru ama şunu unutmamaları gerekirki biz sadece inanıyoruz dedikodu çıktı diye asla diziyi izlemeyiz en azından ben izlemem ve benim gibi düşünüyo herkes efeyi görürüz resmi siteyede kayıtlıyız benim gibi olan bi dünya insan var o siteye girip yorumlara bakarız efe varsa izleriz bizde onlara reyting kaptırıcak göz varmı?artık tanıyoruz tims i. ayrıca benim annem kavak yellerini izliyo mutfaktada tv var sezon başından beri izliyo ben izletmem salonda mutfağa gidiyo istesem bende izlerim netice bu evde bi tv dede olsa o dizi izleniyo napim ikna edemiyorum izleme dedim kaç sefer reyting düşük çıkınca efe gelcek dedim zamanında ama yalancı oldum :( şimdide ne söylesem inanmıyo onun için izliyo yapacak birşeyim yok ama babamı ikna ettim oda izliyodu salonda şimdi izletmiyorum ona ama size güzel bi önerim var cumartesi 22.de bişe bulamıyosanız ihanet bu haftadan itibaren 22 de yayınlancak galiba ben geçen haftaki ve önceki bölümünü izledim güzel bi dizi bence tercih edilebilir.dizinin reklamıda çıktı aradan
raskolnikow efe
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 2:09 pm
bi gün mutlaka dönecek finalde bile olsa dönecek ama bunların yaptıgı reytng oyunuysa ve bizleri kandırdıklarını sanıyolarsa yanılıyolar 1 gün sonra izleriz netten zaten niye reytng kazandıralım kı
ebosum
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 2:19 pm
hani bazıları diyo ya sizi kandırıyolar inanın reyting için iyide bizim inanmamız diziyi tvden izliiceğimizin anlamına gelmiyoki biz sadece umutlanıyoruz ama kararımız aynı biri gözüyle görürse geldi derse izleriz oda hemen inanmayız netten bakarız doğrumu diye
ildem
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Perş. Şub. 18, 2010 2:56 pm
inanıyorum ama bu kez de yalan çıkarsa bir daha bakmıcam bile böyle haberlere....
yqmur
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Cuma Şub. 19, 2010 4:49 pm
inanıyorum....
mhe_25
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Paz Şub. 21, 2010 3:46 pm
bende inanıyorummmm.
xxrecep
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Çarş. Şub. 24, 2010 7:44 pm
BİZ HAYRANLARINI BELKİ UMURSAMIYORSUN AMA BİZLER SENİ SEVDİK VE HAYRANLIK DUYDUK HAYRANLIKLA İZLEDİK BİZLERİ TANIMAZ ETMESSİN AMA BİZLER SENİ HAYRANLARIN OLARAK TANIYORUZ TAMAM ÖZEL HAYATINA ZATEN KARIŞAN YOK KİMSEDE KARIŞAMAZ SENİN DÜNYAN SENİN HAYATIN LAKİN BİZLER SENİ TV DE GÖRMEYE ALIŞTIK BİZİM AYRI DÜNYAMIZ AYRI BİR PARÇAMIZ OLDUN HAYATIMIZDA ÖRNEYİN KENDİMDEN BİR PAY BİÇSEM SAN Kİ EN YAKIN DOSTUM ARKADAŞIM GİBİ OLMUŞTUN HAFTA SONLARINI SENİ İZLEMEK GÖRMEK İÇİN GÜNLERİ İPLE ÇEKERDİK PELİN VE SEN SÜPER İKİLİ OLMUŞTUNUZ AMA UZUN SÜRMEDİ BELKİ ÇEKEMEDİLER SENİ AMA NE OLURSA OLSUN ARTIK SESİMİZİ DUY VE BİZLERE EN AZINDAN BİR AÇIKLAMAYAP BUNU BİZLERE BORÇLUSUN NE KADAR DA BİZLER SENİ İLGİLENDİRMESEK BİLE İN SAN VİJDANINDAN BİR AÇIKLAMA YAPAR ŞİMDİ SANA SORUYORUZ SEVGİLİ DAĞHAN KÜLEGEÇ BİZLER YANLIŞ KİŞİYEMİ HAYRANLIK DUYDUK
efe sever
Konu: Geri: dağhan külegeçin döneceğine inanan kaç kişi var Cuma Şub. 26, 2010 11:58 am
ben önceden inanmıyordum ama işaretler dönecek diyor şu an yarınki bölümün fragmanını gösteriyor izliyorum ve efe birgün mutlaka döner diyorum