salak bu tims ya dağhan hakkında bişe yazdım bna bunu yolladılar
Yasal Uyarı:Şirketimiz gerek info@tims.tv, gerekse şirket yetkilileri ve çalışanlarının elektronik posta adreslerine mail yolu ile gönderilen hikaye, tretman, senaryo vb. gibi Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu bakımından hak doğurucu hiçbir çalışmaya ilişkin talebi yoktur, bu türden çalışmaları hiçbir şekilde kabul ve değerlendirmemektedir. Bununla birlikte, iş bu uyarımıza rağmen ilgili adreslere elektronik posta gönderenler, bu yazışmalarının içeriğiyle ilgili FSEK’den doğan her türlü dava, talep ve şikayet haklarından peşinen feragat ettiklerini kabul ve taahhüt etmiş sayılacaklardır
her soruya bunu yolluyorlar otomatik cevap işi yapıyr bunlar
Aynen bende bir cok kez yolladim hatta ASIS yapimada Asi dizisi icin yolladim ordada aynisi halkla iliskiler sifir hic bir yapim sirketi cevap vermiyor.aSIS E telefon actim suratima kapadilar.Almanyada böyle birsey yok rtl 2 kanalina hint filmi istiyorum hatta adini bile verebilirim dedim aynan hem tsk ettiler ve bir kac ay sonra yayinlamadan bana birdirdiler budur iste halkla iliski bizimkiler simarikkkk.
mhe_25
Konu: Geri: timse mail attım saçma sapan birşey geldi Ptsi Şub. 22, 2010 9:09 am