anlamadığım orası gösterilmesi lazımdı uçurum yeri tekrardan çok saçma bence.hemen ne olduğu belli olmadan kapandı o uçurum olayı.en azından bi çoban bakardı nereye gitti bu diye.ayrıca deniz ölecekmi acaba ya.
sonunu bn tahmin ettm aslı herkesle yatacak birsürü çocuğu olacak dizi biteceği sırada EFE gelir "sen şu çocukların yetenekli olanlarını ver ben ilk 11 e koyayım" der ve EFEM DİYET MUTFAK SPOR UN altyapısı oluşur.3 yıl sonrasını gösterirler bi bakacaz takım süperligde oynuyor ve aslı 11 tane daha doğurur ve dizi biter
bencede bu arada herkes izlemiş galiba diziyi ben bulundupum ortamda izlendiği için izlemek zorunda kaldım ama herkes izlemiş efeyle ilgili de bişey yoktu...
arkadaşlar bu bölüm iğrenç ötesiydi ve ben ismail cem ödüllerini izledim...yani o ödül gecesi bile çok güzeldi halada izliyorum okan bayülgeni sizde izleyin derim bir haftada kavak yeleri olmadan geçirelim çok güzel oluyo
mine dönermi bilmiyomda ben geçen haftanın etkisinde kalarak izledim pişma oldum. bu hafta fragmanda ilginç şeyler olmazsa haftaya kesin izlemem ya.zaman kaybı oluyo resmen can sıkıcı
sıkıldım izlerken başka şeylerlle meşgul olmaya çalıştım ama bulundupum yerde izleniyodu mecburen izledim ama sıkıntıdan netle meşgul olmaya çalıştım çok sıkıcıydı ful flashbackdi zaten
Afedersin ama mesaj sayısına göre neden değerlendirme yapıyorsun anlamadım.Mesaj sayımız az diye kendi yorumumuzu söyleyemiyecekmiyiz.Aynı zamanda gayet normal bir şekilde söylemişim.Üstelik bundan önce forum olarak karar alınmamışmıydı, izlemiyeceğiz diye; mesaj sayım az olabilir ama bende bu forumun üyesiyim ve de Dağhan Külegeç hayranıyım.Bunu da belirtmek istedim...
Gerçekten Dağhan hayranıysan haşa.Haklı olabilirsin kendince tabiki.Kişileri tabiki mesaj sayısına göre yargılayamayız ama nedense böyle 2 mesajı 3 mesajı olan kişiler gelip foruma zarar vermeye çalışıyomuş gibime geliyo benim bu yüzden belirttim.
Bende şunu belirtmek isterim ki kayıt tarihime bakarsan bugünden itibaren yaklaşık olarak 5 ay.Bu kadar süredir forumumuzu takip ediyordum ve de mesaj yazma gereği duymadım.Ayrıca benim amacım foruma zarar vermek değil; tam tersine Dağhan Külegeç'in dönmesi ne kadar imkansız olsada diziyi protesto edip, reytingleri düşürmek ve Kavak Yelleri'ne tekrar geri dönmesini sağlamaktır.