Konu: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 10:20 am
Arkadaşlar 107.Bölümü daha yeni izledim ve düşüncelerimi sizinle baylaşmak istiyorum.
1:Bu bölümdede efeden kareler gösterildi peki dağhan diziye dönecekmi bunu bilmemize imkan yok ama beyaz showda gördüğümüze bakarsak dağhan diziye dönmiyecek
2:Aslı geçmişini unutamazken güvenle nasıl birlikte olur bunu açıklamanın bence iki yolu olur
a:Aslı efeyi yani geçmişini tamamen unutmak için güvenle birlikte olur güvenin ona bu konuda yardımcı olacağını düşünür otel odasındayken artık yaşamak istiyorum tarzında şeyler söylmişti bu buna işaret bence
b:Aslı güveni efenin yerine koymaya çalışır ancak bu onda hem vicdan azabı duymasına hemde sürekli acı çekmesine yol açar aslı güveni beni asla yanlız bırakmıyacağına söz ver demişti aynı şeyi efeylede yaşadı efede aslıyı yanlız bırakmamak için söz vermişti buda buna işaret ediyor.
3:Diziye şu anda baktığımda eski bölümlerden bazı şeyler aklıma geliyor ve sanki senaristler eskiye doğru bir dünüş yapıyorlar gibi hissediyorum bunuda şu şekilde açıklaya bilirim
a:Eski bölümlerde aslı&deniz mine yüzünden ayrılmıştı şu durumda bu sefer tam tersi olacak deniz&mine aslı yüzünden ayrılacak
b:Hatırlarsınız aslı&efe sevgili olunca efe ve deniz kavga etmişler ve uzun süre konuşmamışlardı bu sefer efe yok güven var güven diziye girdiğinden beri denize sürekli kardeşim diyor güven denizin aslıyı öptüğünü duyunca güven deniz kavgası izlememiz doğal
c:Güven aslıya benden hiç birşey saklama dedi ve aslı bunu güvenden sakladı eski bölümlerde deniz hasta olup aslı ona yardım ettiğinde efeyle araları bozulmuştu güvenle aslının arası tekrar bozulacağı kesin
4:Aslı ve denizin arası bozulacağı kesin peki bu bozulmanın ucu nereye varacak kestirmek mümkün değil (deniz aslının geçmişin intikamınımı aldığını düşüne bilir buda 2 yönlü olur ya gene efe konusu açılır yada deniz aslının kendisine karşı birşeyler hissettiğini düşünür)
5:Güvenin başı belada peki güveni kim kurtaracak metin mi geçmişten gelen bir kahramanmı yoksa sahtekarmı (efemi güvenin babasımı)
6:Su atakan halil ve leyla dörtlemesinde kim yanacak halilin yanacağı kesin onu ayırmak lazım aslında
7:Dizinin şu bölümleri gerçekten eski bölümlerine çok benziyor senarisler neyin peşinde dönmez dönmez diyoruz ama dağhanın diziye geri dönmesi için çok iyi bir yol çıktı herşey paramparcayken efenin diziye girmesi herkesi bir yana savurur ve dizi eskiden olduğu gibi tekrar eski tadını vermeye başlar
8:Herkes herşey bir yana leyla şuan bu dizde olmasa bu dizi gerçekten bir adım bile ileriye gidemez çünki farkındaysanız senaryo aslında tamamen leylanın yaptı işlerin doğrultununda işleniyor.
9:Peki bundan sonra ne olacak çok ilginç bölümler bizi bekliyor kahramanlarımızı tekrar ney bir araya getire bilir yaşanacak başka bir felaketmi yoksa bir mucizemi
FELAKET:Diziden bir karakterin daha ölmesimi veye buna benzer şeyler
MUCİZE:Efenin ortaya çıkmasımı mucize diyince aklıma başka birşey gelmiyor
Dediğim gibi dizi eski bölümlerine çok benzemeye başladı bunların hepsi benim kendi yorumlarım bununda altını çiziyim.
ahmetyunus
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 10:54 am
SANA %100 katılıyorum cok iyi bir acılım yapmssın saol
Ed'ac Deniz
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 11:02 am
efe kavak yellerine dönmeyecek.bugun izledim sıradan bir bölümdü he bir yerde de efeyi gösterdiler.alın kuş beyinliler size efe deyip bir kaç saniyelik bir debdebe yaptılar.artık yemezler efe ye saygım var benim o yüzden ne diziyi seyrederim nede fragmanını izlerim.efe nin dönecegı varsada dönemesin başka işlerde karşımıza çıksın o işin reytingini yaptırırız...
tsubasa
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 11:31 am
bu öpücük olayı ortaya cıkmayacak yoksa deniz mine bir daha asla olmaz zatn mine hiçbir şey duymadı ama deniz aslıya patlar aslı leylaya patlar bu şekilde leyla yavaştan bavulunu toplayacaktır konuk oyuncu zatn.
efeye gelince her zaman düşündüğüm gibi gelirse sezon finalinde gelecek daha öncesinde beklemek mantıksız çünkü aslıyla güvenn ilişkisi oturması lazm ki aslı iyice arada kalsın ayrıca efenin bu kadar zaman ne yaptığı nerede olduğu da eylül ayına kalacak izleyici merak ettirmek için.
aynı denizin amerikadan dönüşü gibi bir sezon finali bekliyorum sonu benzemesin ama
Duygusu
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 3:51 pm
evet çok güzel açıklamışsın çok beğendim (ayrıca mine bişi duyadı demiş arkadaş duydu hatta farkettiyseniz fragmanda orda mine ayaktaydı camın önünde ve çok şaşkındı ama orayı göstermediler isteyen fragmana ve bölüm sonuna bakabilir
cerkez_hanceri
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 5:17 pm
duygusu demiş ki:
evet çok güzel açıklamışsın çok beğendim (ayrıca mine bişi duyadı demiş arkadaş duydu hatta farkettiyseniz fragmanda orda mine ayaktaydı camın önünde ve çok şaşkındı ama orayı göstermediler isteyen fragmana ve bölüm sonuna bakabilir
o kısmı yanılmıyorsam 108.bölüme sakladılar ama senaryoyu değiştirmişde olabilirler düşük bir ihtimal ama olsun dediğin gibi fragmanda aslı itiraf ederken mine camın önündeydi ve denizi gördü şaşkın şaşkın ona baktı
DaghanH
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 5:39 pm
ahmetyunus demiş ki:
SANA %100 katılıyorum cok iyi bir acılım yapmssın saol
tsubasa
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 7:03 pm
duygusu demiş ki:
bidaha baktım da haklı olabilirsin ama o sahne öncesinde iphone fln gösterince öyle düşünmüştüm artık yne de fragman aldatmacası da olablr gelecek hafta görecez
Duygusu
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 7:51 pm
evet ama belkide haftaya ilk başlayınca gösterirler...
cypriot
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 8:19 pm
duygusu demiş ki:
bencede duydu fragmanda çıkmıştı ama dizide çıkmadı bu öncedende olmuştu dizinin tekrarında gösterilmiş olabilir.
Duygusu
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 9:30 pm
yok gösterilmedi
ahmetyunus
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 9:47 pm
evet göstermedi..
sarah
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 11:00 pm
ben yeni katıldım aranıza kavak yellerini her bölüm efe gelir umuduyla izliyorum bu sayede benm gibi izleyenler sayesinde reytingler yükseleyo bence efe dönene kadar izlemeyelim reytingler dibe vursun. ayrıca son bölümde aslıdan nefret ettim güvenle birlikte oldu güveni yeni tanımasına rağmenn böyle devam ederse ztn dizi final yapar çok gıcıklaşmaya başladı
DaghanH
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Paz Mart 07, 2010 11:56 pm
sarah demiş ki:
ben yeni katıldım aranıza kavak yellerini her bölüm efe gelir umuduyla izliyorum bu sayede benm gibi izleyenler sayesinde reytingler yükseleyo bence efe dönene kadar izlemeyelim reytingler dibe vursun. ayrıca son bölümde aslıdan nefret ettim güvenle birlikte oldu güveni yeni tanımasına rağmenn böyle devam ederse ztn dizi final yapar çok gıcıklaşmaya başladı
Aramiza hos geldin Cogumuz zaten izlemiyoruz kavak yelleri'ni.. Izleyenleri de anlamiyorum zaten.. Boyle bi sacmalik nasil izlenir ki? Haklisin son bolumde (daha dogrusu bolumlerde) bende Asli'dan nefret ettim
pinar_8787
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Ptsi Mart 08, 2010 10:45 am
dark058 demiş ki:
duygusu demiş ki:
o kısmı yanılmıyorsam 108.bölüme sakladılar ama senaryoyu değiştirmişde olabilirler düşük bir ihtimal ama olsun dediğin gibi fragmanda aslı itiraf ederken mine camın önündeydi ve denizi gördü şaşkın şaşkın ona baktı
ya ben bişeyi farkettim aslı camın önünene gelemden miennin elinde kulaklıkla volkmen vardı ve aslı camın önüne geldiğinde başını yorganın altına soktu bende yorganın altında aslıyı dinlememek için volkmen dinledi ve duymadı öpüştüklerini ben öyle düşünüyorum yani bence mizik dinliyordu duymadı çok saçma ama yapabilirler
sarah
Konu: hoşbulduk=) evet bende izlemiyorum artık haklısın böyle bi saçmalık izlenmeyi hak etmiyor Ptsi Mart 08, 2010 9:46 pm
DaghanH demiş ki:
sarah demiş ki:
Aramiza hos geldin Cogumuz zaten izlemiyoruz kavak yelleri'ni.. Izleyenleri de anlamiyorum zaten.. Boyle bi sacmalik nasil izlenir ki? Haklisin son bolumde (daha dogrusu bolumlerde) bende Asli'dan nefret ettim
[b]
Dağhanist
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Salı Mart 09, 2010 12:05 pm
Aramiza Hosgeldin
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Salı Mart 09, 2010 4:52 pm
bende yeni geldim saraha da aynen katılıyorum efenin geri dönmesini istemiyorum zaten dönmeyecekte diziyi izlemek çok sıkıcı bu yüzden neden izleyimki herkes birbirini yiyo efe gelcek diye ama bence gelmeyecek gelipte ne yapcak ya aslının suratına mı tükürcek daha güveni yeni tanımasına rağmen onla birlikte oldu salak aslı yaa bence dağhan'ım yeni bi dizi de oynasınnnnnnn çok seviyorum ben onu yaa çok başarılı uzun zamandır takip ediyorum onu
safadizdar
Konu: Geri: 107.Bölüm Hiç birşey eskisi gibi olmayacak Cuma Mart 12, 2010 10:57 pm
sarah demiş ki:
sen böyle diyorsun ama dizi dibe vurursa reyting düşüerse dizi tamamen biticek bitmesi bence kötü olur belkide adamlara para lazım bizde izlemeyince o parayıda bulamıyacaklar ben bu olayı 2 kere yaşadım (elveda rumeli,es-es) dizilerinde izlemeyelim diyorduk ama sonra dizi tekrar başlasın diye mail yağmuruna tuttuk yapımcı şirketleri benim izlememe gibi bi şartım yok bence herkes diziyi paşa paşa izlesin izlemeyen de izlemesin herkesin kendi kararı.