BİR AÇIKLAMA YAPILIRSA DAĞHAN HAYRANLARI OLARAK EN AZIN DAN AKLIMIZA BİRSORUN KALMAZ RAHATLAMIŞ OLURUZ KİŞİNİN KENDİ AĞZINDAN DUYMAK BİZİM İÇİN EN DOĞRUSU DAĞHAN YA SENİ BUNLAR KULLANIYORLAR SEN BU OLANLARA GÖZ YUMUYORSUN YADA SEN DÖNECEKSİN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN HAYRANLARINA MEMNUN KALIRIZ RAHATLATMIŞ OLURSUN SAYGILAR
sanki okuyorda.acaba dağhan abi bizi takıyormu o bile şüpheli.
pinar_8787
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 7:10 am
bence dönmicek açıklamaya gerek yok görmedinizmi aslı rüyasında bile güven güven diyip duruyo hem 107 de dönecek diyolar o zaman dağhandan bahsederlerdi mutlaka adı bile geçmiyo artık dizi iyice saçmaladı ben artık nettende izlemicem berbat oldu güzelim dizi
duru06semih
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 10:41 am
yok aslı komada kalcak,yok efe dönmesi için senaryo değişio,yok bilmem ne...ohhh iyi dalgalarını geçiyorlar.dağhanada aşk olsun artık nasıl bu kadar kayıtsız oluo...anlamıyorum ve cidden kırılıyorum artık.tims nasıl kullanıyor onu deli olcam yaa.ondan çıt yok yeter artık lütfen buna bi son ver dağhan dönmicem de ona bile razıyım hergün kandırılmaktansa...sırra kadem bastın resmen nerelerdesin bunca hayranın sabırsızlıkla seni beklioken...
duru06semih
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 10:46 am
ayrıca bi fikrim var arkadaşlar sizlerde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.gazeteye ilan verelim.ciddi söylüyorum bubu şaka değil.belki bi gün bile değil günlerce dağhan nerdesin falan diye yada dön diye yada ne bilim kayıp aranıyor falan diye.belki tv de falanda çıkar haber olarak ulaşırlar belki ona yoksa deli olcam sinir oldum bu aptal diziye de.günde 3-4 kişi verir farklı gazetelere bide olabilir neden olmasın nedersiniz?fikirlerinizi bekliyorum.yeter artık bişeyler yapalım ne öyle bekliyoruz ki?
♥ NuR ♥
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 11:20 am
bencede bi gazeteye topluca mail atalım
xxrecep
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 11:32 am
aynen ama nereye etkili biyer bulmamız lazımki artık busorunu aşalım herkez rahatlasın sıkıntı bastı valla dönecek dönmicek diye yalan haberler çıka çıka
ebosum
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 11:36 am
aynen katılıyorum bi bilgi versin ya bi programa katılsa birimiz arar sorarız ağzından cvp almak için bişeler yaparız ama bizimki sevmiyo ki böyle yayınları ayrıca dağhan cvp verirmi pek sanmıyorum konuyu hemen kapatıyo başka soru diyo offfffffffffff
xxrecep
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 11:47 am
bu işte var birşey ama tam kestiremiyoruz ben dağhanın yerinde olsam kendi karekterimi dönmicesem kullandırmam ve hayranlarımada direk söylerim kavak yelleri dizisinden ayrıldım birdaha dönmemek üzere diye ama dağhan bunu yapmıyor acaba gerçekten dönecekmi bilemiyoruzki kimse bir açıklama yapmıyor ben izmirde otursa idim bu işi ne edip yapıp mutlaka öğrenirdim çekimler izmirde istanbulda deyil im kan yokki araştırim izmirli arkadaşlardan rica ediyorum bu konunun üzerine gidiniz
ebosum
Konu: Geri: SEVGİLİ DAĞHAN LÜTFEN BİZLERE KENDİ AĞZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARSAN BİZLERİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN Ptsi Şub. 22, 2010 11:57 am
evet yani dağhan bi açıklama yapmıyor dönmicem lafı da bi alıntı neticede ağzından duyan kimse yok sadece ağzındn duyduğumuz "severek yağpığım bi iş işimi seviyorum ayrılmak istemezdim" bunun dışında bişe bilmiyorum bi açıklama yapsa bi programda yok adam programlarada gelmiyo nasıl iştir anlamadım gitti yaaaaaa
aynen katılıyorum bi bilgi versin ya bi programa katılsa birimiz arar sorarız ağzından cvp almak için bişeler yaparız ama bizimki sevmiyo ki böyle yayınları ayrıca dağhan cvp verirmi pek sanmıyorum konuyu hemen kapatıyo başka soru diyo offfffffffffff
programlarada çıkmıyoki öncedende çıkmıyo deniz aslı mine çıkıyodu hep.imza günü olmuştu biryerde orayada gelmemişti