benimde kafama takıan bazı sorular var konu ile ilgili benim fikrime göre geri dönecek bu bilgiyi nerden aldın derseniz hiçbiryerden sadece diziden çıktıktan sonraki açıklamalaırını oıkudum ayrılmak istemezdim demesi şu an bir dizide rol almaması berna laçin programında sanki kovulmuş demesi üzerine ne tuhaf demesi bana öyle geliyorki bu bir taktik efe uçuruma gitmese aslı ile evlenecekti ne kadar saklayabilirdiki anne ve babalarından ayrıca ben metin ayrılır diye düşündüm çünkü geçen sezon sonlarına doğru metin pek görünmüyordu o ayrılır derken efenin gitmesine daha alışamadım ayrıca geçen bölüm metin arabaya binerken durup dururken arabanın arkası gösterildi hareket halindeyken sanki birisi metini takip ediyordu bayıldıktan sonra da arkada birisi varmış gibi geldi bana o depo gibi yerde metin nurgulle konuşurken kameranın arkayı göstermesi bazen aslı yalnızkende oluyor bu deniz mine ile konuşurkende oluyor demek istediğim nedense efeye yakın kişiler gösterilince oluyor atakan ile su gösterilirken hiç olmadı halil de de olmadı efe izliyormuş süsü vermeye çalışıyorlar uzun lafın kısası neden çıktıgı tam bilinmesede geri getirmek için çabalıyorlar gibi geldi ban tabi benim fkrim bu son birşey daha semih aslıyı kaçırınca güven aslııy evden çıkartırkende agac vardı ve arkasını gösterdiler hep ağac arkalarını gösteriyorlar ya efe dönecek sanalım izleyelim diye ya da efe dönmeyecek seyirci tutmak için bidahaki sezon dizi devam ederse kimsenin yutmayacagını bildikleri için bu sezonu atlatmaya çalışıyorlar ya da