SABAH GAZETESİ YAZARI YÜKSEL AYTUĞ’UN BUGÜN Kİ YAZISIN DA KALEME ALDIĞI HABERE GÖRE SARP APAK KAVAK YELLERİ OYUNCUSU OLUYOR…
Kavak Yelleri fanatikleri, diziden ayrılan Dağhan Külegeç’in yasını tutmaya devam ederken, bir transfer dedikodusu duydum. Kulağıma çalınanlara göre Avrupa Yakası’nın ‘Tanrıverdi’ si Sarp Apak, yeni sezonda Dağhan Külegeç’in boşluğunu doldurmak için yeni bir karakter ile Kavak Yelleri dizisine katılacakmış. Kavak Yelleri fanatikleri Dağhan Külegeç’i çok benimsemişlerdi. Hâlâ yapımcıları ve televizyon eleştirmenlerini bu konuda mesaj bombardımanına tutuyorlar. Bu nedenle Sarp’ın işi zor görünüyor. Bakalım genç ve yetenekli oyuncu, dizinin sarp kayalıklarına tutunmayı başarabilecek mi?
Efe Kavak Yelleri’nden Neden Ayrıldı?
Kavak Yelleri’ni ‘sevgisizlik’ dindirmiş! Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç’in diziden ani ayrılığının altında yatan gerçek ortaya çıktı.
Asabi tavırları nedeniyle herkesle tartışan ve ‘uyumsuz adam’ olarak anılan Külegeç’in, yönetmen Jale İncekol’la kavgası bardağı taşıran damla oldu.
Sete hasta gelen ve sahnelerinin öne alınmasını isteyen genç oyuncu İncekol’a, “Kendi sahnelerimi yöneteceğim. Sen mizansen vermeyi bilmiyorsun” dedi.
KAVGA EDİP SETİ BİRBİRİNE KATTI
Dağhan Külegeç çıkan kavga sırasında yönetmen Jale İncekol’un kafasına plastik sandalye fırlatıp seti terketti.
Çekimleri aksatan bu olayın ardından Külegeç’in diziden ayrılmasına karar verildi. Bunun üzerine senaristler dizinin dört ana karakterinin otomobille uçurumdan düştüğü sahneyi yazdı.
Senaryoya göre Efe bu kazadan sağ kurtulamayacak ve Külegeç de yeni bölümlerde rol almayacak.
En çok merak edilen konu ise Kavak Yelleri yeni sezonda ”Orjinal Adam” olmadan ne kadar başarılı olacak..?
ben ce kimse efe yokken izlemez ayrıca dağhan'ın yalandan yere böyle kavga çıkartacağına inanmıyorum olayı anlamak için onu da dinlemek gerekir ne olursa olsun hala dağhan bnm gözümde sempatik eğlenceli onu cok seviyorum
ilk bölümleri izlerim dağhan çıkarsa eyvallah bide bu aşk oyunu na benzicek bilenler vardır mutlaka kerecem çıkmıştı diziden tardu flordun girmişti ve dizi reytingler yüzünden sonladırılmıştı..
eğer ki gidiyosa benim için bitmiştir kavak yelleri ben efe için izliyodum aslı ve efenin aşkları için yoksa benim içinde bitmiştir benim için efe çekip çeviriyodu tabi bu benim düşüncem
Yapmayın arkadaşlar dizide sadece daghan yok..Bi çok kaliteli işini iyi yapan emek veren oyuncu var...Kesin ve sert tepkiler yersiz bence ki zaten olayın iç yüzü eminim daha farklıdır.
Dağhan dan başka iyi oyuncular olduğunu bizde senin kadar iyi biliyoruz ama biz Dağhan hayranlarıyız Pelin veya İbrahim veya herhangi bir oyuncunun değil bu nedenle Dağhan çıkıyor diye tepki göstermek en büyük hakkımızdır başka bi oyuncu çıksaydı onada o oyuncunun hayranları tepki gösterirdi bu böyledir yani biz ona olan sevgimizi iki katıyla da göstermiş oluyoruz bence....
evet kabul dizide gayet iiyi oyuncular var ama dizinin en iyi oyuncusu dağhandı bazı kişiler kıymetini bilemedi çok pişman olacaklar ve başka oyuncuların işinden olmasına sebeb olacaklar yani kısacası kavak yelleri dizisine çok ama çok yazık olucak........