Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Salı Haz. 02, 2009 1:12 pm
dağhan lütfen duy sesimizi lütfen ayrılma diziden
tugba's
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Salı Haz. 02, 2009 1:56 pm
EVET DİZİDEN AYRILMASINA ÇOK ÜZÜDÜM AMA BİRDE ONA SORMAK LAZIM KİMBİLİR NELER YAŞADI BELLİKİ ÇOK BUNALMIŞ,KARARINA SAYGI DUYMAK LAZIM. BU KADAR SEVİLE BİR OYUNCU DEMEKKİ KÖTÜ ŞEYLER YAŞADIKİ ÇIKIYOR EMİNİM ODA ÇIKMAK İSTEMEZDİ.
sonunakadarefe
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Çarş. Haz. 03, 2009 4:56 am
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Perş. Haz. 04, 2009 11:04 am
Abi ne diyebilirimki Sonuçta SENİN kararın ama biraz düşün yani hem kendini hem bizi TAMAM SÖZLERİM etkileyici seni geri döndürmeye yeticek kadar OLMASADA abi Seni Çok Seviyoruz YA mesela BEN VE ABİM biraz komik ve saçma gibi oldu ama öyle abim 24 yaşında ve Bu diziyi izliyor vardır çok izleyen AMA hep amalarda kalırım zaten bn devamını getireremem yaşım 16 DİZİYE SARP APAK giricekmiş !! girmesin abi snn yerini tutarsa allah belamı versin bu kadar NET KONUŞUYORUM !! BEN DAHA İZLEMİCEME SÖZ VEREBİLİRİM BU DİZİ !! EYER SEN YOKSAN ... İMZA-stain..[b]
sema
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Perş. Haz. 04, 2009 12:33 pm
daghan diziden ayrılma biz sensiz kavak yelleri istemiyoz biz seni çooooooooooooooook seviyooooooooooooozzzzzzzzzzzzzz lütfen bizleri kırma inşallah o dizide sonunna kadar devam edersin
EFEM
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Salı Haz. 09, 2009 3:31 pm
DAĞHAN LÜTFEN DİZİDEN AYRILMA BU KADAR ÇOK SEVENİN VAR NE OLUR BİRAZ BİZİ DİNLE LÜTFEN SENİ O DİZİDE VE HER YERDE GÖRMEK İSTİYORUZ NE OLURSA OLSUN TAKMA KAFANI BİZİ SENSİZ BIRAKMA KAVAK YELLERİNİ EFESİZ DAĞHANSIZ BIRAKMA BİZLER SENSİZ,ASLI EFESİZ,KAVAK YELLERİ SENSİZ OLAMAZ SEN OLMAZSAN BİZDE O DİZİYİ İZLEMEYİZ LÜTFEN AYRILMA BİZLERİ SEVİYORSAN LÜTFEN!!!
beril
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Perş. Haz. 11, 2009 11:59 am
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Cuma Haz. 12, 2009 12:09 pm
bu konu yüzünden hiç bir şey düşünemez olduk!!! lütfen efe diziden ayrılmasın hangi arkadaşımla konuştuysam hepsi de diziden giderse izlemeyiz diyorr ben de o fikirdeyim kimse izlemez diziyi yapılan yorumlardan belli oluyor zaten! DAĞHAN'sız EFE'siz ASLI&EFE'siz KAVAK YELLERİ düşünemiyoruzz!!!!!
berkayy08
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz C.tesi Haz. 13, 2009 5:52 pm
dağhan diziden ayrılırsan bizi yıkarsın lütfen gör bu siteyi sırf senin için bu diziyi izliyorum arkadaşım var bi tane sana çok benziyo sırf onu efe kaygısız diye işaretliyorum lütfen bunları göz önüne al gitme anlaş yöneticilerle şirketle timsle gitme nolur.
staine katılıyorum aynen ben zaten sen oynuyorsun diye bu diziyi izliyorum sen çıkarsan ben assla bu diziyi izlemem aksine şikayet ederimmm bunada cesaretim var yok değil... sevgilerimle:beykus ...
Judqemen
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Çarş. Tem. 15, 2009 9:11 pm
Selam.. arkadaşlar ilk önce doguhan in dizide nasıl oynadıgını bilmeyen yok dizide cok iyi bi kitlesi var her dizide görüyoruz oyuncu bi gittimi dizi düşüşe geciyor böylede olursa yani gidecegini bek sanmıyoruz....
blade_master_ali
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Perş. Tem. 16, 2009 8:32 am
dağhan ayrılmaz diziden senaryo ve rytin icabı yapılan şeyler bunlar
Awe !
Konu: Geri: daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz Ptsi Ağus. 31, 2009 2:34 pm
Malesef canım biz böyle dirensekte efe diziden ayrıldı . Bile bende ayrılmamasını çok çok isterdim ama artık efe diziden ayrıldığına göre böyle bir konu açmak saçma olmuş . O yüzden kilit+çöp .
daghan nolur diziden ayrilma lutfen seni cok seviyoruz