reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir
5 posters
Yazar
Konu: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 6:24 pm
dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir
En son xxrecep tarafından Salı Şub. 23, 2010 9:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
TugceTm
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 6:49 pm
bncede ya nie izin veriyıo böyle bişeye belki hiç çıkmamıştır diziden reyting yapmak içindr herşey gerçi baya bi reyting kaybettiler ama:)
x*x* ecem xx
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 6:52 pm
valla bir anlasak herkez bişeyler sölüo yok kesin dönüyo yok kesin dönmüyo en önemlisi dağhan bişey demiyor ve doğal olarak bizde çıldırıyoruz..!!!
Duygusu
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 7:30 pm
evt ya dağhan da çıkıp bi açıklama yapmıyo valla çok sinirleniyorum bu duruma
xxrecep
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 7:32 pm
evet aklınıza ve mantınıza yatıyormu şahsen ben olsam diziye birdaha dönmeyeceksem bunu kesin birdille hayranlarıma duyurur reytin oyunlarına izin vermezdim sizler olsanız nasıl yapardınız lütfen görüşlerinizi aktarınız aktarınızki bu işin sırrını çözelim
Duygusu
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 8:31 pm
ben olsam en çok izlenen magazin programına röportaj verirdim ama nerde millette bizdeki akıl...
cypriot
Konu: Geri: reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir Salı Şub. 23, 2010 9:17 pm
dağhan sevenlerine karşı sorumsuz...
reyting oyunlarına gelmeyelim dağhan eyer dönmeyecekse bu oyuna nasıl izin verir