aslı efeyi unutmadı ama bnce hayatına devm etmek için güvene bi şans tanıcak sonra aşk başlıcak efe döndüündede eğer arkadaşlarının karşısına çıkmadan aslıyla güveni öğrenirse belki tereddüt eder acaba çıkmalımıym çıkmamalımym karşılarına die ama sonra düşünür işte bn aslı içinmi çıkcam sadece abim fln var die çıkar karşılarına ama bi dönem kendini hep fazlalıkmış gibi hissseder ztn aslı sonra beyninden vurulmuşa döner güvenin gururuyla oynamamak içinde bir süre güvenle dvm eder... ama eğer efe karşılarına çıktıktan sonra aslıyla güveni öğrenirse çok bozulur kırılır ama sesini çıkarmaz hatta belkide aslıay umursamıo gibi görünerek kuzu nbr fln bile diyebilr ama ilerleyen zmnlarda çıkıp aslının karşısına bn sana bigün mutlaka dönücem bni bekle demiştim snde beklicem demiştin neden bni beklemedin? yada bni bu kdr kolaymı unuttun? gibisinden hesap sorabilr ama mutlaka ag aşkını öğrenince çok kırılı çok üzülür ama aslının yeni hayatına karışmak istemez canı ne kdr acısada olanları sadece uzaktan izler aslıda çok gıcık olur
aslı guvenı gctım de sımdıkı aslı denizi görürse ne olur acaba en yakın arkadası sevgılısnı öpüyo hadi guven yabancı ama deniz arkadası coq fena karırsır ortalık bi ara denizden dayak yemişti bu sefer coq gusel dayak atar heralde aslı ya sie qo der diziden tekrar cıkar
slm arkadaşlar zordiye birşeyyok biz ne farklar gördük 1 ara 200 bine çıkmıştı onları sadece 1 gecede yakaladık ve geçtik bu aralar yine gevşedik ve adamlar farkı 106 bin yaptılar biz inanalım nunlara fark atarız önemli olan birlik ve beraberliyimiz herne kadarda birbir lerimizi tanımasakta he pimizin fikirleri aynı hepimiz dağhan hayranlaryız burada bütünleşiyoruz eyer dağhanı t de başrollerde görmek istiyorsak ki istiyoruz işte bu yüzden dağhanı birinci yapmamız şart bizler dağhanı seviyoruz ve onu çok özledik kavak yellerinde olmasa bile zaten ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum dağhanı kendi projeleriyle başrplde görmek isteyen arkadaşlarımız bakıyorum sitemizde 2000 üyemiz var bizler bir kenetlenirsek bizlerin önünde kimseler duramaz yeterki inancımız olsun zaten zaferler inançla gelir şimdi sizlere soryorum arkadaşlar varmısınız dağhanımızı el birliğiyle 1 yapmaya zaferler inançla gelir inancı olmayan hep kaybeder bizler inanıyorsak arkadaşlar herkezi oylamaya davet ediyorum sizlerde birbirlerinizi haber vererek davet edin az kaldı yakında biter bitmeden bu işi bizler bitirelim 03_02_2010 çarşamba sabahı saat 06 00
ne dönsün nede bunları görsün yoksa efenin yüreğine iner dönse bile aslıyla olduracaklarını sanmıyorum ama efe bu olduracam diyipte olduramadığı bişey olmadığı için olur