düşünmeden edemiyorum yanlış mı gördüm diye yinede yazacam belki yanılmışımdır aslı semihin mailini okurken babasını hayal etti hayalde aslı ve kamilin yüzü siyah- beyaz film gibiydi ama aslı efe yi hayal etiti hayal renklendi ayrıca hayal sanki gerçek gibiydi sanki güven gitti efe geldi camda oturdu masal okudu gitti gibi oldu belki bana öyle gelmiştir renk olayı ama bir ayrıntı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi rica etsem
daghan
Konu: yok gerçek gelmedi Ptsi Mart 01, 2010 8:52 pm
yha bn efeyi hayal etti yha orda gözümden bir damla yaş geldi bi sayelik gsterdiler ama içim kıpır kıpır oldu
ugurinho123
Konu: Geri: Renkli Hayal Ptsi Mart 01, 2010 8:58 pm
Konu: Geri: Renkli Hayal Ptsi Mart 01, 2010 9:17 pm
benim demek istediğim kamili hayal ederken siyah beyazdı efe renkliydi bir anlamı var mı acaba ya da ikiside siyah beyaz dı da bana mı renkli geldi efe
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Renkli Hayal Ptsi Mart 01, 2010 9:42 pm
kamili hayal ederken kacıncı kısımda ??
blacksss
Konu: Geri: Renkli Hayal Ptsi Mart 01, 2010 10:09 pm
Arkadaşlar Hangi Bölüm Hangi Kısım
ugurinho123
Konu: Geri: Renkli Hayal Ptsi Mart 01, 2010 11:27 pm
hatırlamıyorum ama efeyı gormeden once
cypriot
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 12:50 am
youtubeden 106. bölüm 4. kısım yaz çıkar.gördüm efe çıkarken kesiyolar
ismail07
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 6:47 am
arkadaşım o kısım siyay-beyaz değil ki , renkli.
crazy53
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 7:28 am
Aslında olabilir çünkü dizilerde hayaller ya siyah-beyaz olur. yada hayalin etrafı beyaz olur.. Ama bu sanki yeni çekilmiş sahne gibi gösterildi... Acaba eski bölümlerde böyle bir kısım var mı ki??
Misafir Misafir
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 7:30 am
efe sever demiş ki:
düşünmeden edemiyorum yanlış mı gördüm diye yinede yazacam belki yanılmışımdır aslı semihin mailini okurken babasını hayal etti hayalde aslı ve kamilin yüzü siyah- beyaz film gibiydi ama aslı efe yi hayal etiti hayal renklendi ayrıca hayal sanki gerçek gibiydi sanki güven gitti efe geldi camda oturdu masal okudu gitti gibi oldu belki bana öyle gelmiştir renk olayı ama bir ayrıntı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi rica etsem
arkadaşım aslının üzerindeki elbiseye bak anlarsın efemi geldi yoksa harbş rüya mı
cypriot
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 8:11 am
kamilin sahnesi siyah beyaz değil renkli.evet öyle bi sahne vardı galiba.aslının babasını tutuklarlarken.
Duygusu
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 8:17 am
evet aslı babasını hayal edince arkadan efe çıktıbende söylemiştim herkese çok güzel yaa :(
ugurinho123
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:19 am
ben efelı bolumlerı izliyorum 3 .kez ızlıyorum gene guluyorum komedı ya :d
mhe_25
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:24 am
GERÇEKTENDE O HAYAL BÖLÜMÜNDE ADETA ÇOŞDUM...
ugurinho123
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:28 am
arkadasım ıkııde renklı o sahne coktan vardı zaten ilişkilerini deniz örendıkten sonra oldu efe aslının evıne gıtmıstı efenın suratında morluk vardı denız vurmustu ne kadar cabuk unuttunuz
mhe_25
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:30 am
AH DAĞHAN AH...
efe sever
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:30 am
dikkaktimden kaçmış kusura bakmayın sonra farkettim efe ye kaptırmışımki yeni çekmişler sandım
mhe_25
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 9:31 am
HAYIR YENİ DEĞİL...
ozlefe
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 2:37 pm
Arkadaşlar Efeli bölümleri nereden izliyorsunuz bana sağlam bir adres verebilirmisiniz.Hiç takılmadan izleyebileceğim bir yer.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 3:03 pm
ozlefe demiş ki:
Arkadaşlar Efeli bölümleri nereden izliyorsunuz bana sağlam bir adres verebilirmisiniz.Hiç takılmadan izleyebileceğim bir yer.
indirip izleyebilirsin bende 1-84 full bölümü var
ozlefe
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 3:26 pm
Nereden indireceğim çoğu site açmıyor.Erişim engellendi diyor.Banada o bölümleri gönderebilirmisin OrjinaL.Adam
mhe_25
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 3:41 pm
ozlefe demiş ki:
Nereden indireceğim çoğu site açmıyor.Erişim engellendi diyor.Banada o bölümleri gönderebilirmisin OrjinaL.Adam
OZLEFE ASLINDA VİDEO İNDİRMENİN ÇOK ÖZEL BİR YÖNTEMİ VAR....İŞTE O YÖNTEM: 1.VİDEOYU AÇ HANİ VİDEO İLERLERKEN BİR İŞARET ÖNDEN GİDİP DOLUYOR YA ONUN DOLMASINI BEKLE. 2.DOLDUKTAN SONRA MASAÜSTÜNDEKİ İNTERNET İŞARETİNE SAĞ TIKLA. 3.ÖZELLİKLERE GİR.AYARLARA TIKLA.SONRA DOSYA GÖRÜNTÜLE YAZISINA TIKLA. 4.SONRA TÜR YAZISININ YANINDAKİ BOYUT YAZISINA İKİ KERE TIKLA. VE VİDEO ORADA ONUDA MASAÜSTÜNE TAŞI VE İZLE...
ozlefe
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 5:02 pm
Teşekkürler mhe_25 ama ben biraz teknoloji özürlüyüm.Bunun için önce kesintisiz izleyebileceğim bir site bulmam lazım.Zaten ilk bölümleri veren pek site yok .Olanlardada açılmıyor.O yüzden kolayına kaçıp indirdiğiniz bölümleri gönderebilirmisiniz diyorum.Hani mümkünse gönderirseniz sevinirim.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Renkli Hayal Salı Mart 02, 2010 5:32 pm
ozlefe demiş ki:
Teşekkürler mhe_25 ama ben biraz teknoloji özürlüyüm.Bunun için önce kesintisiz izleyebileceğim bir site bulmam lazım.Zaten ilk bölümleri veren pek site yok .Olanlardada açılmıyor.O yüzden kolayına kaçıp indirdiğiniz bölümleri gönderebilirmisiniz diyorum.Hani mümkünse gönderirseniz sevinirim.