Konu: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 12:04 pm
Arkadaşlar malumunuz dağhan beyaz showda göründü . Hepimiz çok sevindik .Ama konuk olrak gelseydi daha cok sevinirdik dimii ?? onun için kanal d sitesinden beyaz show a kimi isterniz bulun ve oraya DAĞHAN KÜLEGEÇ yazalım hep birlikte . Cağırırılarsa eğer beyaz illa ki KAVAK YELELRİ hakkında sorular sorara ve bizde kamuoyuda bi şekilde bilgi alırız hadi lütfen ...
link veremiorum o yzden kanal d sitesine girin ordan beyaz show blun ve kimi konuk olrak ıstıosunuza lütfen dağhanı secelım HADİ ARKADAŞLAR .
Dağhanın fun olarak blkı bzde giderizz !!!
ugurinho123
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 1:00 pm
vallah bizim unıden hep kalkıyor daghanın gelecegını duyuyum sınavım olsa bıle gıderım
crazy53
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 1:19 pm
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 2:37 pm
crazy53 cok saol yardımcı olduğun iiçin herün 15 tne yollasak herbirimiz kesin onu caarırlar lütfen hadi yapalım bunu
Duygusu
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 2:39 pm
hemde o programa çıkarsa hayranları biliyosunuz telefonla bağlanıyolar belki soru sorarlarda oda cevap verir...
ahmetyunus
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR C.tesi Mart 06, 2010 2:40 pm
yani işte zaten bzm gbi hyranlardan soru glmzse beyaz kesın o konusyu açar bliosunuz beyazı bde knld d gelen knklara ne srmak ıstersnz vr orda yazalım işte KAVAK YELELRİ konusu die o illaki sosrar eğer cok fzla kşi isterse ..
mhe_25
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Ptsi Mart 08, 2010 1:40 pm
YAPALIM ARKADAŞLAR...
efe sever
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Ptsi Mart 08, 2010 2:10 pm
dağhan kavak yellerinde oynarken beyaz showa ibrahim kendirci pelin karahan aslı enver ve dağhan külegeç çağırılmıştı dağhan haric diğerleri geldi beyaz dağhanın neden gelmediğini sorduğunda hasta demişlerdi diziden de hastalığı için çıktı deniliyor acaba dağhan hastalığı bahane mi ediyor ne neyse inş yine çağırılırda gider beyaz showa gelir dağhan külegeç merakımızı gidermiş olur
Dağhanist
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Ptsi Mart 08, 2010 6:01 pm
efe sever demiş ki:
dağhan kavak yellerinde oynarken beyaz showa ibrahim kendirci pelin karahan aslı enver ve dağhan külegeç çağırılmıştı dağhan haric diğerleri geldi beyaz dağhanın neden gelmediğini sorduğunda hasta demişlerdi diziden de hastalığı için çıktı deniliyor acaba dağhan hastalığı bahane mi ediyor ne neyse inş yine çağırılırda gider beyaz showa gelir dağhan külegeç merakımızı gidermiş olur
Dogru
pinar_8787
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:07 am
bende yazdımmm
pinar_8787
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:09 am
EĞER ÇOK GÖNDERİRSEK MUTLAKA ÇAĞIRILAR YA BİZDE BAĞLANIR SORULARIMIZI SORARIZ BİDE GİDEN LURSA ORAYA PANKART AÇARLAR
pinar_8787
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:26 am
beyazın resmi sitesine göndersek daha iyi olur bence
pinar_8787
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:30 am
ya beyazın resmi sitesinde anket var ordan buldum anketi ama yollanmıyo konukların adı yazılmıyo nasıl olacak yaaa
mhe_25
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:30 am
BEN GÖNDERMEYE ÇALIŞTIM GÖNDEREMEDİM...
pinar_8787
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 9:31 am
mhe_25 demiş ki:
kanald den gönderdimde beyazın resmi sitede gönderilmiyo
Dağhanist
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 12:06 pm
pinar_8787 demiş ki:
mhe_25 demiş ki:
Ewet
mhe_25
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 4:19 pm
pinar_8787 demiş ki:
mhe_25 demiş ki:
EVET GÖNDERİLMİYOR...
Dağhanist
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 4:23 pm
Aslinda Dusunuyorum Diyorum Ki Ibrahim Güzel Rolunu yapamiyor keske 1 sezon'da Sarp Apak Bir rol olsaydi yani Daghan Kulegeç'nen süper olur du yani daha komik olurdu ibrahim (Deniz) hiç bisey yapmiyor sadece aldattiyor
En son FanKavakYelleri tarafından Salı Mart 09, 2010 4:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ahmetyunus
Konu: Geri: HADİ ARKADAŞLAR Salı Mart 09, 2010 4:42 pm
evet bnmde akoımdan gcti bi kre kske öle olsaydı ama işte .//