Arkadaşlar EFE(DAĞHAN) dönüyor ama bu el ve kafa malesef DAĞHANA ait değil ve bu senaryoyla dönmüyor DAĞHAN..K.Yelleri kameremanlarından YILMAZ ŞAHİN ile İZMİR 9 EYLÜLDE okuyan arkadaşım SELEN PEKSİMEKle 1 ayı geçkindir ilişki içindeler iş böyle olunca selenle sürekli msnden konuşuyorum
ARKADAŞLAR O EL VE KAFA DAĞHANA YADA EFEYE AİT DEĞİL MİNE VE BURAĞIN OYUNU AMA EFE DÖNECEK
ASLI YİNE İZLERE RASTLAYACAK AMA BU SEFER İNANMAYACAK YAŞADIĞINA
O EL VE KAFA EFE DEĞİLL..!! RESİMLERLE KANITTLİCAM YAKINDA (YAKINDA DEDİĞİMDE BUGÜN YARIN) SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM ORADA DAĞHANI DÖNDÜRSELER İZMİRDE YER YERİNDEN OYNAR DAĞHANI ÇOK BAŞKA VE ÇOK FARKLI BİRYERDE DÖNDÜRECEKLER..
Yılmaz şahin adında birde senarist var biliyorsun değil mi? Karışmasınlar Ama bu senin söylediğin kameraman öyle mi? Ayrıca ismi geçen kişileriin adını vermeseydin daha iyi olurdu sonuçta onların özel hayatı, neyse şimdi de millet 120 - 125. bölümlere kilitlensin bakalım ordan birşeyler çıkacak mı?
Arkadaşlar EFE(DAĞHAN) dönüyor ama bu el ve kafa malesef DAĞHANA ait değil ve bu senaryoyla dönmüyor DAĞHAN..K.Yelleri kameremanlarından YILMAZ ŞAHİN ile İZMİR 9 EYLÜLDE okuyan arkadaşım SELEN PEKSİMEKle 1 ayı geçkindir ilişki içindeler iş böyle olunca selenle sürekli msnden konuşuyorum
ARKADAŞLAR O EL VE KAFA DAĞHANA YADA EFEYE AİT DEĞİL MİNE VE BURAĞIN OYUNU AMA EFE DÖNECEK
ASLI YİNE İZLERE RASTLAYACAK AMA BU SEFER İNANMAYACAK YAŞADIĞINA
O EL VE KAFA EFE DEĞİLL..!! RESİMLERLE KANITTLİCAM YAKINDA (YAKINDA DEDİĞİMDE BUGÜN YARIN) SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM ORADA DAĞHANI DÖNDÜRSELER İZMİRDE YER YERİNDEN OYNAR DAĞHANI ÇOK BAŞKA VE ÇOK FARKLI BİRYERDE DÖNDÜRECEKLER..
NOT: KAYNAK ÇOOKKK SAĞLAM..!!
artık gerçekten neye inancağımızı şaşırdık ya.neden bu oyun olduğu anlaşıldıktan sonra çıktı ortaya? yeni haber verdin bize?
oyun oldugu acıklanmıs zatne uzun saclı adamın fotosunu yakalamıslar sanırm sen yuklemıssn onuda ama bence 120 ve 125 arasıda donmeyecek bunca olaydan sonra sanırm tims i taslarlar:D
scorpion
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 4:46 am
Konu: HADİ BUNA CEVAP WER.. C.tesi Haz. 05, 2010 5:39 am
BELKİ DOĞRU OLABİLİR PEKİ O ZAMAN BİZE O ELİN KİMİN ELİ OLDUĞUNU SÖYLERMİSİN O KADAR KAYNAKLARIN SAĞLAMSA?
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 5:57 am
bunda düşüncek sey yok kesin %100 uzun saçlı elemanın eli
ÖzLem.x
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 8:03 am
banada öyLe geliyo efeya ait degiL ama baska şkLde döncek
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 8:23 am
ben inanmıyorum şahsen geleceğine
mhe_25
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 8:40 am
arkadaşlar bu senaryo doru olabilir çünkü çerkez hançeri adlı üyede böle demişti iki senaryo olduğunu sölemişti bunlardan birisi seçilebilir ya da yeni bir senaryo yazılabilir demişti ben buna inanıyorum ve aynen şöyle demişti çerkez hançeri adlı üye büyük ihtimalle 122.bölümden sonra çıkabilir....hadi hayırlısı!
scorpion
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 8:52 am
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 8:54 am
yha bunu 50 kere paylaştılar!!!
warrior5461
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 9:11 am
ölmeeşşeğim ölme anca gidersinde yersim iii barii 130. bölümd demedin milletizlesin diye neler yapıyorsunuz vallah masallah
efe sever
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 9:14 am
yılmaz şahin senaryo yazmayı bırakıp kameraman mı olmuş enteresan
melisae
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 9:19 am
ya o casta bakmayın ona bakarsanız kucuk kadınlardada ekın turkmen yazıyor ama oda dızıden ayrıldı. Ama ben bu uyenın dedıklerıne ınanıyorum bencede donecek
mhe_25
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 9:20 am
umutlar bitmesin dönecek bence!!
Duygusu
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:00 am
ya aslında bende böle düşünüyodum başından ber belki bunları burakla mine yapıyo aslı sonunda öğreniyo ve biraz zaman geçtikten sonra gerçekten izlere rastlıyo aslı evet inanmıyo ama aslıda o izler gerçek oluyo falan sonra efe çıkıyo böyle daha güzel olur...
hiçkimse
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:07 am
Bence dönmeyecek keşke dönse ama dönmiyecek. Ayrıca 120. bölüm çoktan çekildi ne Efesi.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:10 am
ya dağhan falan yok artık dönmicek diyorum
Princess
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:25 am
bencede döncek
erdinc1907
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:29 am
duygusu demiş ki:
ya aslında bende böle düşünüyodum başından ber belki bunları burakla mine yapıyo aslı sonunda öğreniyo ve biraz zaman geçtikten sonra gerçekten izlere rastlıyo aslı evet inanmıyo ama aslıda o izler gerçek oluyo falan sonra efe çıkıyo böyle daha güzel olur...
5. sezona kalır artık.
efky
Konu: Geri: Dönüyor .... C.tesi Haz. 05, 2010 10:42 am