Arkadaşlar EFE(DAĞHAN) dönüyor ama bu el ve kafa malesef DAĞHANA ait değil ve bu senaryoyla dönmüyor DAĞHAN..K.Yelleri kameremanlarından YILMAZ ŞAHİN ile İZMİR 9 EYLÜLDE okuyan arkadaşım SELEN PEKSİMEKle 1 ayı geçkindir ilişki içindeler iş böyle olunca selenle sürekli msnden konuşuyorum
ARKADAŞLAR O EL VE KAFA DAĞHANA YADA EFEYE AİT DEĞİL MİNE VE BURAĞIN OYUNU AMA EFE DÖNECEK
ASLI YİNE İZLERE RASTLAYACAK AMA BU SEFER İNANMAYACAK YAŞADIĞINA
O EL VE KAFA EFE DEĞİLL..!! RESİMLERLE KANITTLİCAM YAKINDA (YAKINDA DEDİĞİMDE BUGÜN YARIN) SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM ORADA DAĞHANI DÖNDÜRSELER İZMİRDE YER YERİNDEN OYNAR DAĞHANI ÇOK BAŞKA VE ÇOK FARKLI BİRYERDE DÖNDÜRECEKLER..
joker hakkı gibi ya tims e ya da dağhan ajansına sormaktan vazgeçince belki döner dağhan ikiside çok zor görünüyor başından beri dedim ben böyle saçma bir şekilde dönmez diye ama dinleyen kim
joker hakkı gibi ya tims e ya da dağhan ajansına sormaktan vazgeçince belki döner dağhan ikiside çok zor görünüyor başından beri dedim ben böyle saçma bir şekilde dönmez diye ama dinleyen kim
böyle dönmeyeceği kesindi zaten de böyle efenin üstüne oynanınca ben başka bir şekilde dönecek diye düşünmeye başladım
dk1987
Konu: efeee C.tesi Haz. 05, 2010 3:20 pm
efe gelmesse bu diziyi izlemese herkes bi 2 hafta ozaman görürüm ben timsi daghani döndürmek icin heryolu denerler ki bence gelcek o riske giremezler bu onlarin sonu olur güvende iyi ama efe kadar iyi olamaz tabiki onun icin slogan belli ya efe ya son
Efe çıktığından beri gidiyor dizi kendini döndürüyor. Her ne kadar sevmesemde efe çıkınca güveni koydular oraya ve daha büyük bir kayıptan kurtardılar bundan sonrada bişey olacağını sanmıyorum
dk1987
Konu: ah ah C.tesi Haz. 05, 2010 3:26 pm
peki niye devam gidiyor düsünmek lazim cünkü dizi izleyenlerinin yüzde 80i efeciler.ve efeciler bir gün dönecegine inandigi icin hep bi umut devam bakiyorlar egerki bu umudunu bitirirseler veya ölüsünü ortaya cikarsalar ozaman görürüm ben izlencekmi izlenmicekmi benden bukadar kim ne derse desin ya dönsün ya dizi bitsin
arkadaslar daha demın tımsı aradım daghan doncek mı dıye sordum adam dırek donmıcek dedı. Noluyo ya?
nası ya bi iş var bunda adam manyak mı neden dönücek mi dönmücek mi heyecanını bozuyo adamlar reyting icin yaptılarsa sölemezler... neden dedi acaba cok soran oldu da kızdı mı...
zten dostlar efe dänersee KIMSE BAKIN GERCEKTEN KIMSE GÖRMICEK ONUNN IZMIRE GELDIGINI YADA BASKA BIR SEYY
RESMEN KIMSENIN OLMICAGI BIR YERDE GELICEK SIRK MIRKTE BOSS
YANI BELKI BIR ADADA KAMILIN GINE ISLERI CYÜZÜNDEN ORAYA GIDERLER ORDA GÖRÜRLER YADA KIMSENIN YANI HIC BIR SEYIRCININ GÖRMICEGI YERDE GELIRR... BU KESIIINNN MANTIKLI DÜSÜNÜN TIMS SÜPRIZ YAPARKENE ACIKLIK VERMEZ..
Bir Aile dostumuz Zümrüt'ün eğitimini Müjdat Gezen tiyatrosunda alması ve ayrıca amcasının oğlu Altan Gördüm yani Aslının Babası olması bu soruyu yanıtlamamda bana epey yardımcı oldu Gülümseme
Efenin neden ayrıldığı ve gelip gelmediği hakkında size bilgi vereyim.
Efe miz Yönetmene iskemble (sandalye) fırlatmış. bu yüzden diziden atılmış. Şimdi diğer dizi oyuncuları bunları ne yapıp edip barıştırmışlar.. Gülümseme Ve Temmuz da oynayacağını söyledii... Yani o gelen kesinlikle efeymiş..
- Ayrıca ne oldu polisler alacakmı.. nasıl ölmedi sorularını falan cevaplamasını istediğimde Zümrüt senaryo hakkında fazla bilgi edinmenin ayıp olduğunu ve oyuncuların ne kadar emek harcadığını söyledi..
hepinize iyi akşamlar.. Cevaplarınıza döneceğim..
ALINTIDIR
AHANDA BİRDE BU ÇIKTI HERKEZ BİR ŞEY SÖYLÜYOR AMA DAĞHAN DİZİYE DÖNECEKSEDE ZATEN TÜM BU OYUNLARI YAPAN EFE OLAMAZ....