Arkadaşlar EFE(DAĞHAN) dönüyor ama bu el ve kafa malesef DAĞHANA ait değil ve bu senaryoyla dönmüyor DAĞHAN..K.Yelleri kameremanlarından YILMAZ ŞAHİN ile İZMİR 9 EYLÜLDE okuyan arkadaşım SELEN PEKSİMEKle 1 ayı geçkindir ilişki içindeler iş böyle olunca selenle sürekli msnden konuşuyorum
ARKADAŞLAR O EL VE KAFA DAĞHANA YADA EFEYE AİT DEĞİL MİNE VE BURAĞIN OYUNU AMA EFE DÖNECEK
ASLI YİNE İZLERE RASTLAYACAK AMA BU SEFER İNANMAYACAK YAŞADIĞINA
O EL VE KAFA EFE DEĞİLL..!! RESİMLERLE KANITTLİCAM YAKINDA (YAKINDA DEDİĞİMDE BUGÜN YARIN) SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM ORADA DAĞHANI DÖNDÜRSELER İZMİRDE YER YERİNDEN OYNAR DAĞHANI ÇOK BAŞKA VE ÇOK FARKLI BİRYERDE DÖNDÜRECEKLER..
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 7:57 am
kaynaklarını bende merak ediyorum ama herhalde devlet sırrı!
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 10:53 am
aynen yha herkesin kaynağı çok sağlam bakalım hanigsi doğru çıkıcak
barishtelli
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 11:52 am
bencede abi kaynagı soylemenız lazım devlet sırrı olacak halı yok ya yanı bunca ınsan merak edıo bılen varsa soylemelı saklamalarındakı amacı anlamıyorm haberı soyluyosunuz verenı soylemıyosunuz
ecem
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 11:55 am
kameremanlarından YILMAZ ŞAHİN ile İZMİR 9 EYLÜLDE okuyan arkadaşım SELEN PEKSİMEKle 1 ayı geçkindir ilişki içindeler iş böyle olunca selenle sürekli msnden konuşuyorum
arkadaş soyluyor zaten kaynagını
kameramanın sevgilisi arkadaşın arkadaşıymış. yani bilgiyi ondan alıyor
BLaSTeR
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 11:55 am
bırakın söylemesinler...dönecek olması önemli dönmezse kaynak maynak dinlemem küfür ederim ban yerim yine kayıt açarım...
ecem
Konu: Geri: Dönüyor .... Ptsi Haz. 07, 2010 11:57 am