Konu: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 9:26 am
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE KAVAK YELLERİNİN 108.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI...FRAGMANIN BİR BÖLÜMÜNDE SEYFİ İLE GÜVEN KARŞI KARŞIYA...GÜVEN SEYFİYE BAĞIRIYOR...O SAHNEDE DİKKATİMİ BİR ŞEY ÇEKTİ.SARP YANİ GÜVEN SEYFİYE BAĞIRIRKEN BENCE EN KÖTÜ OYUNCULUĞUNU SERGİLİYOR.ÇÜNKÜ O BAĞIRMA BANA PEK ACEMİCE GELDİ VE SEYFİNİN GÜVENE VURMASIDA AYNEN BİR ACEMİ OYUNCUYU ANDIRIYOR...
MHE_25 11.03.2010 (LÜTFEN DİZİYİ İZLEMEYİN)
tytz01
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 10:34 am
aynen öyle güvenin bağırması bi yana vuruken o kadar da kız gibi el sallanır mı ya bir de üstüne üstlük vurduğu anda efekt de koymamışlar tam s...lar...
Dağhanist
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 10:43 am
En son FanKavakYelleri tarafından Perş. Mart 11, 2010 10:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
raskolnikow efe
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 10:44 am
o sahne degil ssadece her sahnede öyle yapmacık hareketleri var
efe sever
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 10:47 am
sarpın oyunculuğu bana inandırıcı gelmiyorki yumruk yemesi inandırıcı gelsin ne yapıyım sevmiyorum adamı k y ile ilgisi yok diğer dizisinde de sevmiyordum burda da
pinar_8787
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 10:57 am
ben severim sarpı ya ama kavak yelleriden çıksın çakma efe olmak yakışmadı ona gerçi istesede efenin yerini alamaz
efe sever
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 11:01 am
belli birşey dağhanı kovdular yerine çakma efeyi getirdiler unuttukları birşey var ama sarp hayranları alışsa bile dağhan hjayranları alışamayacaklar çakma efeye ben öncedende sevmezdim kavak yellerine geldi sevmiyorum başka bir dizide de olsaydı sevmeyecem efe ile ilgisi yok sevmememin
pinar_8787
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 11:07 am
efe sever demiş ki:
belli birşey dağhanı kovdular yerine çakma efeyi getirdiler unuttukları birşey var ama sarp hayranları alışsa bile dağhan hjayranları alışamayacaklar çakma efeye ben öncedende sevmezdim kavak yellerine geldi sevmiyorum başka bir dizide de olsaydı sevmeyecem efe ile ilgisi yok sevmememin
ya dağhanı kovmamışlar berna laçinin programına çıktı çıkmaz istemezdim aslında dedi berna laçinde kendin çıktın sanki kovdular dedi dağhanda evet ama genede çıkmaz istemzdim çok garip dimi dedi buda demek oluyorki kendisi çıkmış.
efe sever
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 11:09 am
bende öyle olmasını istiyorum ama sanmıyorum ama şunu biliyorum bu dizi sarp ile biryere gelemez dağhan daha iyi
pinar_8787
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 11:35 am
efe sever demiş ki:
bende öyle olmasını istiyorum ama sanmıyorum ama şunu biliyorum bu dizi sarp ile biryere gelemez dağhan daha iyi
tabiki dağhan daha iyi
umutfatih10
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Perş. Mart 11, 2010 11:38 am
sarpın oyunculuğu bana inandırıcı gelmiyorki yumruk yemesi inandırıcı gelsin ne yapıyım sevmiyorum adamı k y ile ilgisi yok diğer dizisinde de sevmiyordum burda da
çok doğru sar yaamıyorya hiç inandırıcı gelmiyor valla bana
tvde fragman çıktı bn sarpın o sahneyi görür görmez bi kahkaha patlattımm gülmekten karnım ağrıdı valla ne biçim bağırıo o öyle kafa resmen vücudundan ayrı oynuoo bnce iğrenç bi oyunculukk insan brz doğal olur yaaa işte bizm dağhanımızın yerini bu adamla doldurmaya çalışıolarr pes valla
ya arkadaşlar berna laçinin programına katılmış ya ben onu izlemedim yardımcı olurmusunuz izlemek istiyorum ve beyaz showada katılmış sanırım ben hep kaçırdım varsa link atarsanız sevinirim
ben sarpın yani güvenin oyunculuğunu zaten beğenmiyorum ki avrupa yakasında da hiç iyi bir oyunculuk sergilemedi ve bütün hareketleri odukça yapmacık oyuncu öylemi olur yaa oyuncu dediğin dağhan gibi olur
pinar_8787
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Cuma Mart 12, 2010 7:11 am
Tubishh Saolera demiş ki:
ya arkadaşlar berna laçinin programına katılmış ya ben onu izlemedim yardımcı olurmusunuz izlemek istiyorum ve beyaz showada katılmış sanırım ben hep kaçırdım varsa link atarsanız sevinirim
Dağhana her zaman hep destek tam destek
google a berna laçin dağhan külegeç yaz hemen çıkıyo canım
mhe_25
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Cuma Mart 12, 2010 9:32 am
DaghanH demiş ki:
raskolnikow efe demiş ki:
KATILIYORUM SANA!
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: HİÇ İNANDIRICI DEĞİL... Cuma Mart 12, 2010 9:39 am
teşekkürler pınarcım şuanda izliyorum
pinar_8787