yalan haber ajansı adı üstünde... Ama doğruysa da demeki dağhan bir daha kavak yellerine geri dönmeyecek...
Anlamadim bu haber dogru mu ?
bence yalan
raskolnikow efe
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 1:43 pm
saol ama bu haber çok saçma resmen dalga geçiyolar konuşma tarzlarına baksana uydurup uydurup yazmış kim yazdıysa inanmayın
efe sever
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 1:55 pm
kusura bakmayın ama ben böyle abuk bir haber görmedim kim yazmışsa bunu hayal gücü baya kuvvetli bende kendimi hayal gücü geniş sanırdım bendende güçlü hayal gücü olan varmış kıskandım
tytz01
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 1:57 pm
diğer haber başlığı nasıl arkadaşlar en çok oraya koptum...Deniz'in bundan sonraki hedefi Güven mi Atakan mı ??
[center]Sanat İçin Kurşun atan da Yiyen de Şereflidir
Senaristin teklifini reddeden Külegeç, yönetmen ve yapımcıdan ilginç bir tepkiyle karşılaşmış. Dizi yönetmeninin kendisine “Evladım biz burada sanat yapıyoruz. Sanat için bir şeyler yapmak bizim boynumuzun borcu. Sanat için kurşun atanda yiyen de şereflidir. Diziye konuk oyuncu olarak Rus Manken getirsem rol icabı dahi olsa kurşun atmak için sıraya girersiniz, şimdi kurşunun önüne gelince reddediyorsunuz. Bu gerçek bir sanatçıya yakışmaz.” Dediğini söyleyen Külegeç, “Sırım gibi gencim. Neden kurşunlara ben geliyorum? Bütün sezonlarda Deniz ortalıkta Nuri Alço misali dolaştı durdu. Bir kez de kurşun yiyen o olsun. Bunu sorduğumda hiçbir yanıt alamadım.” dedi
Dizideki Rolüyle Erkek Oyuncuların kabusu olan Deniz Deniz’in Bundan Sonraki Hedefi Güven Olabilir, Olmadı Atakan’a Gider
Dizi hakkında tahminlerde bulunan Külegeç, “Deniz’in geçmişi zaten kötü. Mine’yle, Aslı’yla, Ada’yla çıkmış. Görüyorsunuz son bölümde utanmaz Aslı’ya da yazdı. Evdeki küçük kıza bile bir şeyler hissetmeye başladı. Eğer Mine’den ayrılırsa önce evdeki kızla beraber olur. 3-5 bölüm sonra ayrılır. Tahminim sezon sonuna doğru senaristler Deniz’i Güven’e, eğer olmazsa Atakan’a bağlarlar. Yani sezon sonunda Güven ya da Atakan kurşun yiyen kişi olur” dedi.
Bütün Oyuncular "Acaba Sıra Bana mı Gelecek" korkusu İçerisindeler Oyuncular Tedirgin
Sette görüştüğümüz İbrahim Kendirci (Deniz), Külegeç’in yaptığı açıklamalar hakkında bir yorum yapmazken Sarp Apak (Güven), durumdan haberi olduğunu, piyangonun kendisine vurmaması için var gücüyle Aslı’yla arayı iyi tutmaya çalıştığını söyledi. Cemil Büyükdöğerli (Atakan) ise “geceleri kabuslar görüyorum. Su’dan ayrılmışım. Deniz kapıma dayanmış beni teselli et diye. İnşallah Deniz, Mine’yle evlenir.” Diye konuştu.
Duygusu
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 2:06 pm
amannn çok saçma yalan olduğu heralinden belli boşuna okudum
yalnizefe
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 2:33 pm
ÖNEMLİ UYARI: YHA’da bulunan bütün haberler yalandır dolandır.
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. alan haber detay yazan yerei tıklayın içinde burdaki tüm haberler yalandır diyoooooooo
pnr(ae)
Konu: Geri: ARKADASLAR BUNA BAKI N ACIL C.tesi Mart 13, 2010 2:46 pm
ewt arkadaşlar bu siteyi bnde biliormm burda normal bizm gibi arkadaşlar bu şekilde yalan haberler yazıoo böle bişi yokk inanmayınn yanii dalga geçiolar diziylee tıpkı bizm yaptıımız gibi