BURADA HEM ÖZET HEMDE FRAGMAN WARDIR AMA EFE İLE BİŞE YOK AMA ÖZETİ OKURSANIZ BİŞE ANLIYACAKSINIZ BN SOYLEMESİ
Dağhanist
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 12:05 pm
Ben özetin'den anlamadim
efe sever
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 12:09 pm
bu saatten sonra ilgimi bir tek efe ile ilgili şeyler çeker efe yoksa bende yokum kavak yellerinde bence kimsede olmasın EFESİZ KAVAK YELLERİ OLDU KABAK YELLERİ
aTiiLLaa
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 12:24 pm
ben fragmani göremiyorum neden?
pinar_8787
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 2:06 pm
google e kavak yelelri yaz en başta resmi sitesi diyo ona gir görünüyo zaten güvenin resmi var oraya tıkla açılıyo
ispirli211
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 3:19 pm
sinemada iş biter miş ama EFE DEĞİL gene oyun gene oyun
efe sever
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 3:22 pm
sinemada birini görecekler yazmıyorki başka birşey yazıyor
Dağhanist
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 3:35 pm
efe sever demiş ki:
sinemada birini görecekler yazmıyorki başka birşey yazıyor
Xd Dusunun Vodafone Daghan Kulegec Göstilecekler xD Saka Yaptim
♥ NuR ♥
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 4:16 pm
gene efe yok kesinn yangın flan çkar sinemaları yarım kalır flan yazıodu özette aman gebersinler efesiz kvk ylleri izlemiiorm izlettirmiormm..!
sarah
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 9:47 pm
Kamil'in başı, borçları yüzünden derttedir. Aslıların evini işçiler basar. Güven, Aslı ve Kamil'i bu beladan kurtarmak için harekete geçer. Öte yandan Deniz de çalıştığı şirketten aldığı avansı geri ödemek zorundadır. Güven ve Deniz, sonuçları ağır olabilecek tehlikeli bir yola başvururlar.
Mine, annesi Nur nedeniyle yine adliyenin yolunu tutar. Tarihi eser davası yüzünden Nur ifade verir. Yoksa hapse mi girecek? Mine ve Deniz, nikah günü almışlarken bu kararlarından vazgeçmek zorunda mı kalacaklar? Bu arada Deniz, Leyla'nın Atakan'ı öptüğünü öğrenir. Leyla'dan İsviçre'ye dönmesini ister. Acaba Leya ailesinin yanına geri mi dönecek? Peki, Leyla Deniz'in sert sözlerine karşı sessiz mi kalacak?
Aslı, babasına yük olmamak için bir iş bulur. Bu esnada Semih'in oğlu Cihan'la karşılaşır. Aslı, Cihan'a yardım etmek ister. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Güven ve Deniz, borçlarından kurtulduklarını sanırlar. Kızları da alıp cümbür cemaat sinemaya giderler. Ancak kahramanlarımızın keyifli anları hiç beklemedikleri bir zamanda yarım kalır...
Merak edile tüm bu soruların cevapları Kavak Yelleri'nin heyecan dolu 109. Bölümüyle 20 Mart Cumartesi akşamı 22:15'de Kanal D'de sizlerle. özet bu ben bişi anlamadım anlayan varsa banada söylesin
cypriot
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 10:00 pm
keyifli anları yarım kalır diyo bundan efe ile ilgili bişey çıkarmayın efe gelse keyif yarıda kalırmı?
sarah
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Salı Mart 16, 2010 10:04 pm
efe gelse yarıda kalmazdı hepsi şok olurdu sadece güven için kötü bir durum efenin gelmesi
safadizdar
Konu: Geri: 109.bölüm özeti we fragmanı Paz Mart 21, 2010 7:08 pm
ya bırakın ya güvene olsun da efeye olmasn güven sonrdan görme zaten