Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 2:58 pm
tuhaf bi bakış açıcı ama.. aslının en sevdiği çiçeği güvenin bilmesi bana da saçma gelmişti bende söyleyecektim bunu bilse bile efe biliyodur yani ama senaristler saçmaladıkça saçmalıyo onlardan herşeyi beklerim yani... suyun altında en uzun kalan efeyken bi tek onu öldürdüler senaristler artık onlardan herşeyi beklerim ben
efe1014
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 3:01 pm
o senaristlerin bn taaaa anasının ......................
sweetcool_boi
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 3:51 pm
aslının en sewdigi cicegin paptya oldugunu nrden cikardnz?
mchlnq
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 3:55 pm
kakketten haa ne sevdiği çiçek nerden papatya oluyor
sinan3444
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 4:05 pm
bilmem ; orda papatya war diye yazdım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 4:06 pm
ya öleydi öle hatırlıyorum yani aslı kır çiçeklerini seviyodu paptya falan yanılıyormuyum?
tekgezer51
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 4:11 pm
ya arkiler cumartesi bilemedin pazar günü herşeyi öğrencez ama büyük ir ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacaz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 4:20 pm
bence o haftaya kalcak gibi ama yine de pazar günü bakalım ya sabredin bi gün daha pazar bakın dizie :(
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 4:37 pm
Bence Güven
Duygusu
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:11 pm
hani arkadaşlar güven hapiste uzun zaman görmediği birini görüyo yazıyo ya işte o biricik bence çünkü oda hapisteydi hatırlarsanızzz...Ayrıca efe yi unutun ve diziyi izlemeyin
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:12 pm
bencede dağhan artık gelmiycek bu anlaşıldı yaa off :( dağhan artık bi yerde çıksa iyi olcak...!!!
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:13 pm
Ne Zaman Anlayacaklarki Wikipedia'da herkez istedini yaziyor ^^
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:15 pm
yazık yaa onlarda gelmesini istiyo ondan yaa off off :(
yunus_emre18
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:20 pm
arkadaşlar fragmana kanal d nin sitesinden bakın çiçeği veren kişinin parmağı belli oluyor dikkatli bakarsanız..... yani ben güven diyorum...bakın hak verirsiniz...
safadizdar
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:21 pm
yunus_emre18 demiş ki:
arkadaşlar fragmana kanal d nin sitesinden bakın çiçeği veren kişinin parmağı belli oluyor dikkatli bakarsanız..... yani ben güven diyorum...bakın hak verirsiniz...
yaw parmaktan da anlayamayz ki :/
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:24 pm
safadizdar demiş ki:
yunus_emre18 demiş ki:
yaw parmaktan da anlayamayz ki :/
xD zaten iyi gözukmuyor
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:29 pm
evet orayı bulanıklaştırıyolar hiç bişey anlaşılmıyo hem parmaktan nasıl anladınız güven olduğunu hayret
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:36 pm
Tubishh Saolera demiş ki:
evet orayı bulanıklaştırıyolar hiç bişey anlaşılmıyo hem parmaktan nasıl anladınız güven olduğunu hayret
Ewet
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:44 pm
imzan ne iş fankavakyelleri
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 5:45 pm
Imza Degil Bir link yani anket
cypriot
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 6:01 pm
ya efe olmadığı kesin o soruda bence denizle ilgili olacak güvenin sorcağı soru.ayrıca hapiste uzun zamandır görmediği birini görcek diyo.yani efe değil bu çünkü önceden görmedi.ayrıca bence hapiste göreceği kişi önceden birlikte çalıştığı bi kadın vardı o olabilir.
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 6:03 pm
cypriot demiş ki:
ya efe olmadığı kesin o soruda bence denizle ilgili olacak güvenin sorcağı soru.ayrıca hapiste uzun zamandır görmediği birini görcek diyo.yani efe değil bu çünkü önceden görmedi.ayrıca bence hapiste göreceği kişi önceden birlikte çalıştığı bi kadın vardı o olabilir.
hapiste o kızı nasıl görsün biri kız biri erkek
Dağhanist
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 6:05 pm
Bunu Netten Göreceyiz Anket Icin Buraya Anket Tikla !
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 110.BÖLÜM ÖZETİ WE FRAGMANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ Perş. Mart 25, 2010 6:09 pm
efe konusunda çok üzüleceksiniz gene çok umutlanıyorsunuz.