Konu: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 11:09 am
ARKADAŞLAR EGER EFE GELİRSE DE 109.BÖLÜM SONU YADA 110.BÖLÜM SONUNDA GOSTERİRLER BENCE AMA SAKIN İZLEMEYİN KAVAK YELLERİNİ LTF ARKADAŞLAR HADİ KAVAK YELLERİNİ İLK 10 BİLE KOYMUCAZ HADİ :d :cherry:
efe sever
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 11:21 am
107 de gelir kehanetinin devamı mı bu gelirse sezon finalinde gelir öğrendiğime göre dizi birdahaki sezon da da devam edecekmiş bu biraz kafamı karıştırdı sezon finalinde sürpriz mi var acaba düşünmeden edemiyorum
ugurinho123
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 11:29 am
ARKADASLAR KAVAK YELLERİNİ İZLEMEYIN ONUN YERINE ONLA AYNOI SAATTE OLAN BASKA BIR PROGRAM IZLEYIN IZLEMESENIZ BILE O KANAL ACIK KALSIN CIKIN DISARI HERSEY DAGHAN İÇİN
ahmetyunus
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 1:18 pm
arakadaşlar tm izlemeyelımde bn ntten izlicem ama hngi steden izlim özel olrak ste adreslerini yollayın beaa ..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 3:33 pm
canlı dizi .com güzel bence ordan izleyebilirsin
omer_gzbyk
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 5:03 pm
eet lütfen arkd hepimiz netten takıp edelim zaten dizi yarım saaat sonra nette1.partlarını fln vermeye başlıo 30 dakıka geç ızleseniz netten bısy kaybetmessiniz ve efeyi kazanrsınz
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 5:27 pm
arkadaşım bende 2 gündür bu imzandaki resmi arıyodum yaa tayfaya bak süperler
ahmetyunus
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Çarş. Mart 17, 2010 5:42 pm
tm cok saoln =)
sarah
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Perş. Mart 18, 2010 12:12 am
arkadaşlar ilgilerimisiniz bilmiyorum ama kavak yellerini izleyeceğiniz yere çok güzel yabancı dizi var prison break süper bişi netten açın birinci sezon birinci bölüm die izleyin bağımlılık yapıo ztn bence kavak yellerini izlemekten iyidir star tvde de yayınlanmıştı bi ara ama bu doğan yapım kuruluşları seyirciyi pek önemsemiyo dizinin son sezonunu göstermediler hadi op yabancıydı bir türk dizisini hemde reyting rekorları kıran bi dizi bir haftada ilk ona bile giremezse süper olur belki seyirciyi önemsemeye başlarlar
umutfatih10
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Perş. Mart 18, 2010 11:02 am
Aynn Sarah İzlenmesi Greken bi dizi
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Perş. Mart 18, 2010 11:09 am
yani izleyin supernatural prison break harika diziler ikiside
♥ NuR ♥
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Perş. Mart 18, 2010 12:19 pm
sarah demiş ki:
arkadaşlar ilgilerimisiniz bilmiyorum ama kavak yellerini izleyeceğiniz yere çok güzel yabancı dizi var prison break süper bişi netten açın birinci sezon birinci bölüm die izleyin bağımlılık yapıo ztn bence kavak yellerini izlemekten iyidir star tvde de yayınlanmıştı bi ara ama bu doğan yapım kuruluşları seyirciyi pek önemsemiyo dizinin son sezonunu göstermediler hadi op yabancıydı bir türk dizisini hemde reyting rekorları kıran bi dizi bir haftada ilk ona bile giremezse süper olur belki seyirciyi önemsemeye başlarlar
bna prison break dmee yaaa yazın bağımlı oldmm 1 haftada tüm sezonunu bitirdim cdlerini almıstmm ama süper bi dizi yaa finali üzücüydü millerim öldüü:(( her oyuncusu süperdii önceliklede wentwort miller :$
sarah
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Perş. Mart 18, 2010 1:40 pm
ewt çok güzel bi dizi bende izledim ama izlemeyen varsa izlesin die sölüyorum kavak yellerinin reytinglerini düşürmeye yardımcı olur bu hafta kavak yellerini izlemek yok herkes prison break izlesin=)
safadizdar
Konu: Geri: GELİRSR 109.BMLÜM SONUNDA YADA... Paz Mart 21, 2010 7:04 pm
prison break ilk bölümünü izlemiştm beğenmiştm bidaha izlemedm:)