Arkadaşlar mynet'te kavak yelleri haziran sonunda başlayacak diyor.. TIKLAYIN
serseri
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 12:33 pm
İyi oldu yaa.. ben temmuz başında başlar diye bekliyodum..
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 4:00 pm
Kanal d'nin kendi sitesinde de Haziran sonunda başlayacak diyor ama sezon finalinin sonunda, fragmanında filan da Temmuz'da başlayacak deniyordu.Yani hiçbir şey henüz belli değil, beklemeye devam :(
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 6:42 pm
ya zaten ta 119.bölüm fragmandan sonrada öle demişlerdi temmuz diye uzattılar anlamadım haziranın son haftası değilmiydi zaten :S
efe sever
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 6:57 pm
ben siteye bakmadım sadece tv de ki fragmanda temmuzda yazıyordu yine cumartesi olacaksa 3 temmuz filandır bu kadar da abartmaya gerek yok bence konuyu sonuçta eylülde başlamıcak en azından 3 ay beklemicez bu da bir şey
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 7:21 pm
Bende anlam veremedim.Asıl enteresan olan şey Tims yeni başlıyacak dizilerinin bile yayın tarihini açıkladı (Biri 12, biri 13 Temmuzda,bu da ikisinin de Temmuz'un ikinci haftasında yayınlanacağını gösterir.)Kavak Yelleri için elimizde olan tek bilgi ise en geç Temmuz'un ikinci haftası yeni sezonun başlıyacağı.Yani eğer Tims öteki dizilerinin (yeni yayına başlıyacak dizilerinin!!!) bile yayın tarihini açıkladıysa sizce de Kavak Yelleri'ninkinide açıklaması gerekmezmiydi.Çünkü şu yeni dizi Mükemmel Çift bile fragmanında hep yakında diyordu, yayınlanmadan ancak bir hafta önce tam tarihini verdi.Yani uzun lafın kısası normalde yeni yayınlanacak dizilerin yayın tarihi daha geç verilir oysa sezon başı yapılacak bir dizi bir kaç hafta önceden ne zaman başlıyacağını açıklar.Tims bütün yeni dizilerinin yayın tarihini açıklamasına rağmen sezon başı yapacak ( ve şu anda izleyenler tarafından çok ilgi gören, o kadar ki durmadan yapım şirketine telefonlar yağdırılan) dizisinin yayın tarihini bir türlü açıklayamadı.Aynı zaman da hangi taraftan bakarsak bakalım şurada azıcık bir zaman kaldı ve adamlar inatla siteyi, sitedeki oyuncu kadrosunu, resimleri vb. hiçbir şeyi güncellemiyorlar hatta bir özet bile koymuyorlar.Bence adamlar baktı insanlar Efe'nin dönüp dönmediğini öğrenmek için çıldırıyor, bari biz de bundan reyting sağlayalım düşüncesindeler.Ahhh ahhh hele bi Dağhan Külegeç diziye geri dönmesin, ben bi daha bu diziyi izliyormuyum izlemiyormuyum...:romi: :
Ahh şimdi bi okudumda ben bu adamlara çok kızmışım beee ::
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 7:48 pm
haziranın sonunda başlaması hepimiz için ii olur bence!!
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:00 pm
Tabii ki iyi olur fakat bana haziranın sonunda yayınlayacaklar gibi gelmedi pek...Bana kalırsa Kanal D ile prodüksiyon şirketi arasında bir iletişimsizlik var. Çünkü ikisinin birbirinden haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.İkisi de yayınlanma tarihini başka başka veriyorlar.Normalde Tims fragmanı önce kendi sitesinde yayınlanmazmıydı (ben öyle hatırlıyorum sanki)Şimdi ise önce Kanal D yayınladı sonra ancak bir gün sonra Kavak Yelleri'nin resmi forumunda yayınlandı o da "televizyondan kaydedilmiş"ti... Ancak sanırım 2 gün sonra siteyi yenilediler ve fragmanı koydular.Sizce de garip değil mi...Bence bunların arasında kesin ya bir anlaşmazlık ya da bir iletişimsizlik var ( o nasıl oluyorsa...) nedense birbirlerinden haberleri yokmuş gibi davranıyorlarrr....
Uff valla sıkıldııımmm.....
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:01 pm
elifcim imzaların süper
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:02 pm
eet bende sevdim
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:05 pm
özellikle atakanla suyunkine bayıldım... atakan için çok üzüldüm ya haksız yere sudan oldu :( leyla ile ilişkisi yok cadı leyla geldi öptü onu sarhoş anından istifade etti of ya atakan... bu arada fragmanda leyla ortalıkta yoktu :S
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:09 pm
leyla gidebilir ben gitmesinden yanayım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:11 pm
dağhan gelicekse bencede gitsin ama dağhan gelmiycekse bırakın da rahatca batırsın diziyi
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:14 pm
eet olabilir ama leyla gitsin yerine leyladan daha beteri gelsin ben leylanın yaptıklarını yeterli bulmadım tabi dağhan gelecekse kalsın!
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:16 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
elifcim imzaların süper
mhe_25 demiş ki:
eet bende sevdim
Çok teşekkür ederim ikinize de beğendiğinize sevindim , ilk denemem di de ortaya ne çıkacağından pek emin değildim, o yüzden bu güzel sözlerinizin benim için anlamının ne kadar büyük olduğunu anlatamam, tekrar teşekkür ederim
Bu arada o Leyla konusunda benim de acayip kafam karıştı o Ceyda Ateş yok Twitter'ında varım demiş ama program da yokum demiş...Nolmuş yani var mı yok mu şimdi?
Benim asıl merakım eğer Efe dönerse (inşallah :cheers: ) Leyla'ya ne isim takar??? Sizce?
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:17 pm
şeytan kız lakbını takabilir
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:18 pm
tabiki deeeeeeeeeee mikser
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:19 pm
Mikser süpermiş yaaaa ::
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:20 pm
ortalık karıştırıyo napıyım bence öle derse süper olur
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:22 pm
Kesinlikle tam bizim orjinal adamımızın söyleyeceği cinsten bir laf olmuş :D
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:23 pm
bendede biraz orjinallik var galiba
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:25 pm
Bence kesinlikle var çünkü açıkçası ben kırk yıl düşünsem mikser aklıma gelmezdi hala gülüyorum :: Yani Leyle'nın tam da bütünleştiği bir lakap olduu....
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:29 pm
süper yha mikser :: ::
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Salı Haz. 22, 2010 8:32 pm
tşkler beğenmenize sevindim
zzzeynep
Konu: Geri: Haziran Sonunda Çarş. Haz. 23, 2010 12:34 pm