Arkadaşlar mynet'te kavak yelleri haziran sonunda başlayacak diyor.. TIKLAYIN
Yazar
Konu: Geri: Haziran Sonunda Çarş. Haz. 23, 2010 12:35 pm
saol canım
TugceTm
Konu: Geri: Haziran Sonunda Çarş. Haz. 23, 2010 12:37 pm
tubA süpersn cnm:D
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Çarş. Haz. 23, 2010 12:44 pm
estf o senin süperliğin canım benim
fetih
Konu: Geri: Haziran Sonunda Çarş. Haz. 23, 2010 1:41 pm
harbidenn güselmişşş ::
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 2:27 pm
tşkler
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 2:30 pm
yha konu saptı
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:07 pm
napıyım bi laf ettim koptular bende beklemiyodum
TugceTm
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:22 pm
ama güzel laftı tebrikler...hmm konuya dönelim
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:28 pm
evet konuya dönersek haziran sonunda buda 26 hazirana denk geliyo 26 haziran cumartesi günü kavak yelleri yeni sezonun ilk bölümüyle kanal d de
yqmur
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:38 pm
26 sında olsaydı bnce özeti vermeleri gerekirdi çünkü 2 gün kaldı... 26sına
zzzeynep
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:41 pm
bence de bu hafta değildir.2 gün kalmışken yakında demezlerdi çünkü hala yakında diyorlar.bence 26sında özet çıkar.ve tarih verirler 3 ünde diye.ve tanıtım fragmanından ziyade farklı bir fragman yayınlarlar.haftaya cumartesi de başlar.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 3:47 pm
özet çıktı diye biliyorum ben okumuştum özeti hem öle bile olsa ben sadece geçen sezon finalinden sonra 26 haziranda yeni bölümler dedikleri için bu kanıya vardım yoksa 30 haziran olması da imkansız ne yani ky çarşambayaı geçiyo? bilmiyorum tabi bakıp görcez
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 4:14 pm
Özet çıktı mı :shock:
zzzeynep
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 4:21 pm
nerde okudun özeti?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 4:22 pm
evet okumuştum ben :S
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 4:40 pm
Aaa anlatırmısın ne diyordu ben hiçbir yerde bulamıyorum özeti... :(
EfE maNyaklaRı
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 5:36 pm
BNCE LEYLANIN AKLI VARSA EFE GELİNCE DURMAZ YHOKSA EFE ONU PARÇALAR ::
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Perş. Haz. 24, 2010 6:20 pm
EfE maNyaklaRı demiş ki:
BNCE LEYLANIN AKLI VARSA EFE GELİNCE DURMAZ YHOKSA EFE ONU PARÇALAR ::
Efe parçalamaz ama bir laf oturtut ki Leyla o lafı hayatı boyunca unutmaz... Aslında belki de aralarında en iyi davranan o olur.İlk başlarda Deniz Aslı'yla çıkarken Mine ve Deniz'i yatakta basmıştı ama yine de Mine'ye iyi davrandı...Efe kızar, bağırır, çağırır ama kimseyi, hiçbir şekilde parçalamaz.Çünkü o....Orjinal Adam
mhe_25
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 9:23 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
özet çıktı diye biliyorum ben okumuştum özeti hem öle bile olsa ben sadece geçen sezon finalinden sonra 26 haziranda yeni bölümler dedikleri için bu kanıya vardım yoksa 30 haziran olması da imkansız ne yani ky çarşambayaı geçiyo? bilmiyorum tabi bakıp görcez
belkide reyting dolasıyla çarşambaya alacaklar?
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 9:31 am
mhe_25 demiş ki:
belkide reyting dolasıyla çarşambaya alacaklar?
Bencede valla Kanal D istediği bir güne alabilir diziyi, özellikle de yaz zamanı, pek dizisi yok,eh öteki günlerde oynatıcak dizi yokken Kavak Yelleri'ni Cumartesi saat 22.00de göstermeye devam etmezler, bence gayet mantıklı...Ama ben asıl özetteyim Tubacım nolur anlat, ne diyordu senin okuduğun özette, çünkü ne Kanal D'de ne de Kavak Yelleri'nin kendi sitesinde özet yazmıyor :(
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 9:55 am
canım benim bi tane arkadaş bi konuda link vermişti ordan baktım da hatta bi cümlede şey diyordu acaba efe diziye geri mi dönüyo falan diyodu... kısa bi özetti tam hatırlamıyorum hepsini minenin ölümünden felan bahsetti işte acaba mine ölecekmi felan işte acaba su ve atakan boşanacaklarmı öle şeyler işte tam hatırlamıyorum
bu arada olabilir tabiki alicim ben bilmiyorum yani mantıken eğer cumartesi olursa 30 olamaz demek istedim ama başka güne alıcaklarsa tabiki olabilir mümkündür...
efe sever
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 10:26 am
bu sezon tatile giren tüm diziler erken başlıyor sadece kavak yelleri değil onun için erken biteceğini düşünmek saçma olur bir sezon daha gider ama bu sezon son olur diye düşünüyorum
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 10:36 am
canım benim bi tane arkadaş bi konuda link vermişti ordan baktım da hatta bi cümlede şey diyordu acaba efe diziye geri mi dönüyo falan diyodu... kısa bi özetti tam hatırlamıyorum hepsini minenin ölümünden felan bahsetti işte acaba mine ölecekmi felan işte acaba su ve atakan boşanacaklarmı öle şeyler işte tam hatırlamıyorum
bu arada olabilir tabiki alicim ben bilmiyorum yani mantıken eğer cumartesi olursa 30 olamaz demek istedim ama başka güne alıcaklarsa tabiki olabilir mümkündür...
Saol Tubacım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 10:37 am
okudunmu sende ?
eloif
Konu: Geri: Haziran Sonunda Cuma Haz. 25, 2010 10:40 am
Sanırım şu dizifilm 'in haberini söylüyorsun değil mi, eğer oysa okudum Tıkla
En son eloif tarafından Cuma Haz. 25, 2010 11:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi