Konu: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 9:45 am
dün akşam dizinin tekrarı vardı dizinin sonunda özetin verilceğini biliyordum çünkü altta küçük ekranda gösteriyolardı ve dediğim gibi oldu dikkatimi çeken şey ise son kısmında aslıya birisi papatya veriyor yüzünü göstermiyor aslı uzun bi süre o kişiye bakıyo aklıma tabiki efe geldi güvenn olsa neden yüzünü göstermesinler dicem ama buda bi oyun olabilir...yalan söyledi ya hapisten çıkarsa eğer gönlünü almak adına veriyoda olabilir çiçeği
cypriot
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:05 am
internette yokmu framan?
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:09 am
fragmanı görmedim ama güvendir papatya veren ya da başka birisi efe değildir
ebosum
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:17 am
henüz nette yayınlanmadı fragman nede özet.güvendir bencede bi oyun amaçlı göstermediler kişiyi yine kesin
efky
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:22 am
saçmaladılar artık önce denizi kurtaran adımı göstersinler
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:27 am
efe olsa bile niye paptya versin aslının karşısına çıkar aslı şok olur efe der öyle fragman biter 3 yıl ortada yok 3 yıl sonra gelir gelmez ççekmi verecek çok saçma
efky
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:32 am
cihanda olabilir
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:46 am
olabilir ama sanmam olma olasılığı yüksek belki ama yinede sanmam cihan olabileceğini
EFeMDiyeT
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:48 am
gne bzlerı fılmı izleyyelıqım die yapyorlardır :S
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:52 am
belki seyirci çekmek için ya efeden bahsederler ya da efe yi hatırlar aslı birkaç haftadır oldugu gibi dikkatimi çekti 107 de gelecek dediler 107 den beri efe ile ilgili kesitler gösteriyorlar amaç seyirci çekmek mi yoksa efe gelecek mesajı mı kafam karıştı ya da reyting toplamak için mi efe gösteriliyor ya da 2 si birden mi efe gelecek hariç ikisi birdenmi yani
raskolnikow efe
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:54 am
reytıng oyunu arkadaşlar bence efe öyle gelmez bence ama daha iyi yorum yapmam için fragmanı izlemem lazım aslının yüz ifadesii felan görmm lazım nasıl bi tepki gösterdigine bakmam lazım amaşa şırılmayacak bi durumu böyle şaşırtıcı bi şekilde gösteriyolarsa tıms ice düştü arkadaşlar bence
EFeMDiyeT
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:56 am
aynn 0yLe :S
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:57 am
bende fragmanı görmedim burdan okudgum kadarıyla yazdım bir görsem daha iyi yorum yaparım belki ama görmeden yaptım az önceki yorumu
EFeMDiyeT
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 10:59 am
:)EVET
pinar_8787
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 11:17 am
bence güvendir kendini afettirmek için 110 da dönecek kesin diyenelr ne yapacak bakalım efe dönmüyor işte dönmicek bence
efe sever
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 11:22 am
107 de ki gibi yine atacaklar 110 olmadı yok 115 yok 120 yok sezon finali zaten sezon bitiyor bu saatten sonra malesef gelmez bunu söylemek benim kolay değil ama gelmeyecek malesef kendi kendimizi kandırıyoruz biz gelecek diye
safadizdar
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 11:45 am
efe olması imkansız bi kere efeyi unutun bence güven
Dağhanist
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 12:09 pm
Efe degil bence ya güven yada gokhan keser yani konuk oyuncu eski arkadasi olabilir yani
Misafir Misafir
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 12:19 pm
arkadaşlar izlemdim bişe ama efe değildir zaten olmazda bu saatten sonra gelirse sezon sonu gelemzsede dağhan sağolsun artık ne yapalım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 1:21 pm
fragmanı kim izledi bilmiyorum ama ben izledim gece sırf fragmanı izlemek için gece yarısına kadar bekledim...
aslında bölümde güzel şeyler oluyo leyla bi dahaki bölüme kalmaz sanıyorum denizin tokadından sonra son kez ortalığı karıştırıp gitcek bence.. güven hapse giriyo ve çıkması zor gbi durumlara bakılırsa zaten seyfide o cd nin bi kopyası da vardır.ve orda tek suçlu görünen kişi güven. güven herşekilde kurtulması zor durumda...
aslı inannmıyo güven yapmadı falan diyo bana söz verdi diyo ama deniz itiraf ediyo yaptıklarını yaptı işte bende yardım ettim diyo...geçen bölümde aslı özellikle güvene sordu doğruyu söle yoksa çok kırarsın beni diye güven gözüne baka baka yalan söledi kaç defa sordu hepsinde yalan söledi ve güvenin yalanı ortaya çıkıyo bi papatyayla kendini kurtaramaz zaten bence bu bölümde çıkamaz hapisten...
o papatyayı veren kim bilmiyorum ama aslının yüzünde şaşkın bi ifade vardı yer olarak da sanki odasının penceresinden bakıyo gibiydi ben mi yanılıyorum izleyen arkadaşlardan bu konudaki fikirlerini bekliyorum... efe olmayacağını düşünüyorum ama olmasını istediğimiz içinde aklımıza hemen efe geliyo arkadaşlar ama şaşırtmayaca olacak yine bize efe diye düşündürüp bölümü izletecekler :(
EFeMDiyeT
Konu: Geri: 110.bölüm fragmanı Çarş. Mart 24, 2010 1:39 pm