Konu: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 4:32 pm
Arkadaslar Artik çok böyle bir Haber Göruyorum Efe Dönuyor 111 115 110 Bölum'de Vikipedi'de Bir Daha Söyluyorum Vikipedi'ki herkes istedini yaziyor bidaha inanmayin ama Hurriyet'de Milliyet'de... Dağhan Külegeç Haberleri Tikla ! Haber çikarsa Daghan'la ilgili yeni bi konu açabilirsiniz Yada Bu Sitede artik bir üye daghan dönuyor 110 bölum'de kaynak vikipidi Banned Olucaktir
Teşekkürler
En son FanKavakYelleri tarafından C.tesi Mart 27, 2010 4:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
efe sever
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 4:37 pm
ben zaten şimdiye kadar efe gelecek konusu açmadım sadece yorum yaptım konulara o kadar yinede uyarını kendi adıma dikkate alacam
safadizdar
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 4:38 pm
aynen birader bazı kişiler zaten hemen inanıo sora bütün sayfa efe gelio dio o bölüm gelincede herkes hayal kırıklığı yasıo
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 4:49 pm
daha çok hayal kırıklığına uğrayacaklar adamlar resmen alay ediyo haberiniz yok yaa :S valla sarpın fanları resmen alay ediyo
safadizdar
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 4:58 pm
aynen,arkadaşlar resmi bi açıklama yapılmadan hiç bir şeye inanmayın lütfen !!
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 5:52 pm
EFE GELMEYECEK KAVAK YELLERİNİN SONU GELECEK ALLAH BELASINI VERSİN BU SENARİSTLERİN NE VARSA AMERİKAN DİZİLERİNDE VAR
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 5:54 pm
bırak bela okuma hem senaristlerin ne suçu var hepsi jalenin suçu
safadizdar
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 6:00 pm
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 6:05 pm
evet
daghan
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 7:05 pm
en iyisi bu
Dağhanist
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 10:53 pm
Arkadaslar Artik çok böyle bir Haber Göruyorum Efe Dönuyor 111 115 110 Bölum'de Vikipedi'de Bir Daha Söyluyorum Vikipedi'ki herkes istedini yaziyor bidaha inanmayin ama Hurriyet'de Milliyet'de... Dağhan Külegeç Haberleri Tikla ! Haber çikarsa Daghan'la ilgili yeni bi konu açabilirsiniz Yada Bu Sitede artik bir üye daghan dönuyor 110 bölum'de kaynak vikipidi Banned Olucaktir
Teşekkürler
Arkadaslar çok üye görsun mu mesaji sonra ben bilmiyordum demesinler
sarah
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun C.tesi Mart 27, 2010 11:05 pm
bencede ne varsa amerikan dizilerinde var
Dağhanist
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun Salı Mart 30, 2010 8:56 pm
Okuyun Arkadaslar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Yönetici Haberi Dikkat Bu Haberi Iyi Okuyun Perş. Nis. 01, 2010 1:02 pm
Dağhan KüLegeç Hakkında'da konular abuk subuk ılgısız yerlere açıldıgı için bır süre uyeler konu açamıcaklar... özel uyeler dışında.. mod,süpr mod, admın, dergi görevlisi.. yoksa önune geçemıorz arkadaşlar sıtemız berbat görunuo konu bakımından.. Bız onları duzenleyıp tekrardan sızlerın konu açma yetkısını elınıze vercz merak etmeyn..