lemana sinir oldum kendi oğluna bişey demiyo mineye sarıyo ln mal önce kendi oluna söle nur da saçını başını yolar inşaAllah minem ya yazık oldu ona :( vee ayşe hanımın sahne inanılmaz süperdi oh olsun o aslıya daha rezil durumlara düşün inşaAllah efeye ihanetin bedelini ödesin hahahahah
lemana sinir oldum kendi oğluna bişey demiyo mineye sarıyo ln mal önce kendi oluna söle nur da saçını başını yolar inşaAllah minem ya yazık oldu ona :( vee ayşe hanımın sahne inanılmaz süperdi oh olsun o aslıya daha rezil durumlara düşün inşaAllah efeye ihanetin bedelini ödesin hahahahah
varya kaçsınlar ordan aslıyla deniz baskıya dayanamasın ondan sonra aslıda güvene ayrılacağını söyler ohhhhhh bunlar çıkar aslı ile deniz ondan sonra efe bi gelir katil değildi ama harbiden katil olur bu sefer öldürsün hepsini ne iyi olur o zmn kurtlar vadisini bile geçer toplamda
bu bölüm olan mineye oluyo yazım kıza...ayrıca aslıyla denize hiç üzülmüyorum...herkes neden aslıda arıyo suçu çünkü aslının adı çıktı... denize atılan tokat leylaya atılan tokat kadar sevindirdi beni....ayrıca arkadaşlar ben facede gördüm kavak yelleri ırak ta bi bölüm çekicekmiş fotoları bile var...isterseniz ekleyebilirim...
bu bölüm olan mineye oluyo yazım kıza...ayrıca aslıyla denize hiç üzülmüyorum...herkes neden aslıda arıyo suçu çünkü aslının adı çıktı... denize atılan tokat leylaya atılan tokat kadar sevindirdi beni....ayrıca arkadaşlar ben facede gördüm kavak yelleri ırak ta bi bölüm çekicekmiş fotoları bile var...isterseniz ekleyebilirim...
arkadaşlar gerçekten dizi ekibinin arabasını süren kişinin facesini buldum resimleri görünüyodu orda kavak yelleri ıraktayız falan yazıyodu albüm açmış hattaresimlerinide koymuş güven benzinlikte resimleri vardı hatta facesi olanlar murat özen yazın yemin ediyorum duvara basın sonra en altlara doğru inin albüm adlarına bakın orda var ozaman bana inanıcaksınız emin olun yalan atmıyorum.....
leyla kesin gidiyor anlaşıldı artık ayrıca dizi acayip gerildi ben ky başladığından beri ilk kez böyle bir fragman izliyorum.acayip karışıyo ortalık.herşey paramparça.bence senaryoda dğeişiklik olacak deniz mine kesin ayrılcaklar düğünden döndüler artık.ag bozulmazsa çok değişik şeyler olacak ama ne.
arkadaşlar gerçekten dizi ekibinin arabasını süren kişinin facesini buldum resimleri görünüyodu orda kavak yelleri ıraktayız falan yazıyodu albüm açmış hattaresimlerinide koymuş güven benzinlikte resimleri vardı hatta facesi olanlar murat özen yazın yemin ediyorum duvara basın sonra en altlara doğru inin albüm adlarına bakın orda var ozaman bana inanıcaksınız emin olun yalan atmıyorum.....
walla çokhaklısın oh oldu aslıya dahada beter olsunnn inşşşşşşş
adamın profil linklini verirmisin aradım ama bulamadım
dizide ilk defa böyle ağır bir laf söylendi. leylaya deniz o.. dedi
gerçekten yazık nerelere geldi ky
ewt çok ağır bi laftı hiç olmadı yani bence deniz aslıyla olur mine ya burakla yada güvenle olur saçmalıyolar ztn bölede olabilir çünkü sarp apak röportajta çok deişik şeler fln olcak demiş ya olur yani kimin eli kimin cebinde belli deil ztn denizede çok sinir oluyorum naptığı belli deil
evet bende denize çok sinir oluyorum hiç sevmiyodum zaten...daha öncede dediğim gibi bu haftaki bölümde küfürler havada uçuşcak...leman mineye salak diyo...deniz leylaya o...diyo daha duymadığımız küfürler ederler belki