yakında deniz güven atakan fln takım elbiseyle dolşmaya başlar =) arkadaşlar konuyla alakası yokta bişi sorcam bu sitede sorun mu var bnm bilgisayar bu siteye girince donuyo ve çok yavaş açılıyo konular dier sitelerde bişiy yok sizede öle oluyomu yoksa srn bilgisayarım damı
o adamın linkine baktım ky çekim hazırlıkları felan var videoları hatta o ırak albümüde anlamadım izmirdeki çekimler
ebosum
Konu: Geri: kavak yelleri 113. bölüm fragmanı !!!! Çarş. Nis. 14, 2010 6:19 am
leman uyuzu sen daha oğlunun ne mal olduğunu bilmiyosun bakalım aslıyı duyunca neler olcak oldu olası o kızı sevmiyo zaten ayşe teyze tam koydu lafı aslıya iyi oldu hakettiler aslıyla bi görüşmeye başladılar kızın hayatını mahvettiler yazık mineye en çok ona üzülüyorum
Duygusu
Konu: Geri: kavak yelleri 113. bölüm fragmanı !!!! Çarş. Nis. 14, 2010 7:52 am
cypriot demiş ki:
o adamın linkine baktım ky çekim hazırlıkları felan var videoları hatta o ırak albümüde anlamadım izmirdeki çekimler
ohh be sonunda buldun bulamıycaksın sonra yalancı çıkcam diye korktum...
Arkadaşlar murat özenin kavak yelleri albümüne baktımda ya arkadaş şu sette sigara içmeyen biri yok mu ya herkesin elinde bi sigara var ...herkes tiryakisi olmuş...acaba bu adama dağhan külegeçi soran varmı....
bende bakıyorum yaa merak ettiğim şey resimlerde ferit aktuğ faan etketlenmiş acaba onlar gerçek profillerimi yüksek ihtimal öyledir inanmıyorum yaa öyleyse süper bişey bu...
ben mesaj attım .tabiki dağhan abiyle ilgili ama daha cevap yok
Duygusu
Konu: Geri: kavak yelleri 113. bölüm fragmanı !!!! Perş. Nis. 15, 2010 9:50 am
ya ne biliyim albüm adı kavak yelleri ırak olunca bende sölüyüm dedim...bu arada ferit aktuğun dağhanın aslı enverin faceleri gerçek arkadaşlar çünkü sette sanat yönetmenin falanfacesini buldum hepsinin arkadaşlarının içinde var didem inselel de var....
evet bende gördüm hepsini ve orda ibrahim kendirci resimlerindeki yorumlaşmalarda efeyle olan resmine dağhanın döneceğini ama daha fazla bilgi veremeyeceğini yazmış şok oldum eğer gerçekse bu ne demek ya :S