arkadaşlar şimdi yine facede murat polatın facesini buldum buda kavakyelleri setinden...25 Mayıs İstanbul yazmışş ...heralde tatile giriyolar..Veeeee 121.bölümde finish yazmış...bitiyo ozaman...
arkadaşlar şimdi yine facede murat polatın facesini buldum buda kavakyelleri setinden...25 Mayıs İstanbul yazmışş ...heralde tatile giriyolar..Veeeee 121.bölümde finish yazmış...bitiyo ozaman...
eski olabilir o yazı ya hani ilk başlkadğında izmirdelerdi sonra istanbula gittiler ya odur belki
yok bakarsan linke 11.04.2010da yazılmış yani 4 gün önce eğer murat dediğiniz kişinin dedikleri doğruysa 121.bölüm 15-20 haziran arasına denk geliyor.25 mayıs istanbul dediğine göre final bölümleri ist.da olur o halde.ya da daha öncede gidebilirler çünkü sözlüklere kesin kaynakları olmadan pek yazmıyorlar.ben doğru oldugunu düşünüyorum haberin.
arkadaşım bende baktım murat polatın profiline ama öyle bi yazı göremedim :(
ya valla link atıyorum buraya ama facenin sayfası açılıyo 3 kere denedim olmadı...murat polata girince duvar yazıyo orda vardı en altlara doğru indim....
evet buldum. kavak yelleri bu sezon son 17 bölüm 121 de finiş izmire elvada yazıyo. yani 104. bölüm zamanında yazılmış bişey ve 121 bölümde sezon finali demekki.yani seneyede var.