merhaba abi size birşey soracaktım.son günlerde dağhan abinin kavak yellerine geri döndüğü söyleniyor.bu konu hakkında bilginiz varmı.bildiğim kadarıyla arkadaşısınız
enteresan bir cevapmış belli ki ya dağhan ya da adam dalga geçmiş ben anlamam ya face ten o yüzden soruyorum gerçekten arkadaşı mı dağhanın o kişi arkadaşı ise cvp saçma geldi bana tabi benim yorumum dediğim gibi anlamam face ten yinede cevap yerine dalga geçmiş bence benim fikrim tabi şaşırdık artık neye inanacağımızı
bu face hesaplarıyla ilgili konu açılmasın artık rica ediyorum tamam anladıkki herkes gelmeyecek diyo gelmeyecekse gelmez daha fazla sormanın anlamı yok bence tabiki şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim
bence adam haklı birader efeyi gönderdiler sarpı aldılar. Bu ne demek sen git sana ihtiyacım yok sarp bize yeter dediler.İhtiyacları var ve geri getirmeyede çalısıyorlar ama nafile en iyisini yapıyor bence arkadaslar artık bırakalım diziye dönme işini
inS yakında yeni bir diziyle projeyle karşımıza çıkar bunu sorun benceeeee facede kii insanlara..
en son yazdığım cevapta o zaten bir an önce tv ye dönsün dedim.zaten diziyle ilgili ümidimi kestim.
darkower
Konu: Geri: Dağhan'ın Arkadaşından İlginç Cevap :) Cuma Nis. 23, 2010 7:10 am
biliyorum..
*Dnz
Konu: Geri: Dağhan'ın Arkadaşından İlginç Cevap :) Cuma Nis. 23, 2010 11:52 am
Of nasıl doldurmuş Dağhan abi böyle mi düşünüyor gerçekten ? .. Hiç kimse onun yerini dolduramaz,eğer doldurduğunu düşünsek neden bu kadar uğraşalım ki?
bence o adam gerçekten dağhan abiden cevap alıp yazmışsa yani dağhan abi bunu söylemişse gerçekten artık onun diziye dönmesini istemememizi istiyor yani oda bıkmış herhalde bu tartışmalardan.
nerden dağhan ın arkadaşı oluyo yine kanıtsız belgesiz iş yapıyosunuz ban yiceksiniz ona göre
yav admin bi bakar insan o kişinin profiline demi.yazışmamda fatih osmanoğlu yazıyo tıkla fotoğraflarında dağhan var bi albümde görünüyo 3 tane fotoğrafı var.şimdiye kadar kanıtsız ve saçma bi konu açmadım açmamda. hatta kişinin profil adresi bu : https://www.facebook.com/home.php?#!/fatih.ua?ref=ts fotoğraflarına giri dağhan ve ben albümü var bakın.