ARKADAŞLAR BU FACEBOOK TAKİ DAĞHAN KÜLEGEÇ FAKE OLAN YANİ PROFİL RESMİ MOTORSİKLETLİ OLAN VE 1 AY ÖNCESİ KADAR BİR SÜRÜ MESAJ YAZIP BEN GERÇEK DAĞHAN KÜLEGEÇİM , İNANMYANA SİLSİN DİYEN VEN HERKESİN İNANDIĞI PROFİLİN FAKE LİĞİ BUGÜN BELLİ OLDU DAĞHAN KÜLEGEÇİN ANNESİYLE ÇEKİLDİĞİ YEŞİL T-SHORT LU FOTOSUNA PHOTOSHOP YAPIP KENDİ RESMİNİ KATTIĞI BELLİ OLUNDU RESMİN SAHTE OLDUĞUNU YORUMLARDA GÖRÜNCE SİLİP YERİNE '' DAĞHAN KÜLEGEÇ ETİKENLENDİ '' DİYE DEĞİŞTİRDİ................ALLAH AKIL VE FİKİR VERSİN
bende öyle düşünüyorum ama umarım gerçek değildir çünkü mesajlara cevap verirken aşırı derecede laubali şekilde cevaplar veriyor fotolarda görüyoruz... sanki asker arkadaşıyla konuşuyor gibi fake dir yani.....
Dağhan'ın gerçek face'i karikatürlü olan ama bundan iki tane var fakat gerçek Dağhan artık aramada çıkmıyor Ayse Erbulak'ın arkadaşlarından bakarsanız görebilirsiniz
bana gerçekçi gelmiyo yani özür dileyerek söylüyorum inanan arkadaşları kırmak için değil kırılmasınlar bana ama gerçekten inanmak hiç içimden gelmiyor bana gerçek gelmiyor hiç birisi...
annesinin facenin gerçek olduğunu nerden biliyosunuz peki sizde herşeye inanıyorsunuz belkide...
Haha alemsin ) O kadar resimleri var bilmemne var Ayşe Erbulak çokta ünlü biri değil o resimleri face de olsun hep tiyatrodan insanlar ekli bilmemne oo daha neler neler cidden inanmıyorsan tuhaf baya... :S
valla bakmıştım bi ara ayşe erbulak diye de çok kişi var facede bilemiyrum kusura bakma alaya alıncakda bişey göremiyorum ben inanmıyorum herşeye inandığımız için olmadı mı zaten bütün bunlar...
valla ben net ortamında genelde inanmam yani gözümle görmediğim bişeye neden inanayım ki tamam belki oda olabilir ama olmayadabilir ben dağhanı canlı görmeden inanmam kusura bakmayın ama size de bişey demem olabilir yani herkesin düşüncesi saygı duyarım...
Misafir Misafir
Konu: Geri: SAHTE FACEBOOK PROFİLİ Paz Mayıs 16, 2010 9:52 am